IŽIVLJAVAO SE NAD ŽIVOTINJOM: PR reprezentacije Brazila MUČIO mačku nasred konferencije za medije (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Fudbalska reprezentacija Brazila će u petak od 16 časova po srednjeevropskom, a 18 po lokalnom vremenu odigrati prvi meč četvrtfinala Mundijala u Kataru, protiv selekcije Hrvatske.

Dva dana pre tog okršaja su Brazilci održali konferenciju za medije, na kojoj je sa novinarima pričao superstar madridskog Reala Vinisijus Žunior. Međutim, na početku konferencije je došlo do incidenta koji je ofanzivca „Karioka“ bacio u senku.

Naime, na stolu za kojim je sedeo Vinisijus je ležala jedna mačka, koja nikome nije smetala, osim portparolu reprezentacije Brazila.

On je odlučio da je divljački podigne držeći je za kožu, a potom bez imalo ljudskosti u sebi da je s visine baci na pod.

Jadna mačka nije znala šta ju je snašlo, a korisnici društvenih mreža su uz bes i gađenje počeli da dele video snimak tog nedela brazilskog PR-a, uz zahteve da se njegov potez sankcioniše kako zaslužuje, piše Republika.

Podsetimo, Brazil se četvrtfinala u kom će ukrstiti koplja sa hrvatskim „Vatrenima“, domogao preko osmine finala u kojoj je ubedljivo pobedio Južnu Koreju i grupne faze, gde je iza sebe ostavio reprezentacije Švajcarske, Kameruna i Srbije.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare