IVA MESEČNO OD INSTAGRAMA ZARADI 5.000 EVRA! Pobednica „Zadruge 6“ mlati lovu na društvenim mrežama!

Pobednica „Zadruge 3“ Iva Grgurić mesečno od Instagrama zaradi čak 5.000 evra, saznaje Informer!
Pobednica „Zadruge 3“ Iva Grgurić mesečno od Instagrama zaradi čak 5.000 evra, saznaje Informer! Starleta je posle Pinkovog rijalitija uspela odlično da naplati svoju popularnost na ovoj društvenoj mreži.

Puna love

– Iva mi je rekla da super zarađuje od reklamiranja proizvoda na Instagramu. I sve to bez mnogo muke! Može da sedi kod kuće ili u kafiću i da objavi nešto na ovoj društvenoj mreži i uzme ozbiljan novac. Ima 242.000 pratilaca, što je za ove prostore baš mnogo. Zarada joj varira od meseca do meseca, ali u proseku stavi u džep oko 5.000 evra – otkriva Ivina drugarica za Informer i dodaje da Grgurićevoj ne manjka posla:

Starleta je potpisala ugovore sa nekoliko kompanija koje joj plaćaju da reklamira njihove proizvode * Jedan stori naplaćujem oko 400 evra, a objavu na profilu 1.000 evra- kaže Iva Grgurić

– Popularna je i uticajna na društvenim mrežama, pa ljudi kupuju ono što reklamira. Zato se firmama isplati da je angažuju. Pored toga je i veoma odgovorna, ispunjava sve rokove i obaveze iz ugovora koji sklopi sa određenom kompanijom. Stalno ima nove poslovne ponude.
Iva Grgurić ne želi da otkriva koliko novca zarađuje mesečno, ali priznaje da od Instagrama može odlično da živi.

– Prezadovoljna sam novcem koji zaradim! Ne bih da otkrivam koliko je to ukupno mesečno, ali jedan stori naplaćujem 350-400 evra, a objavu na profilu 1.000 evra. Imam potpisane ugovore sa više firmi, što je sjajno. Kompanije me isplaćuju na mesečnom nivou dok traje kampanja, odnosno dok ih reklamiram – kaže starleta za Informer.

Vredna sam i radna, sigurno ću jednog dana biti milionerka-
Iva Grgurić

Grgurićeva zarađeni novac ne troši olako, već ga ulaže u privatni biznis.– Ja sam „multipraktik“ i nije mi dovoljno da radim samo jedan posao. Bolje je da novac „kaplje“ sa nekoliko strana. Pokrenula sam jedan privatni biznis u koji sam uložila pare i odlično mi ide. Uskoro ću otkriti o čemu se radi – priča ona.

Iva je sigurna da će jednog dana postati milionerka:
– Sebe bih nazvala influenserkom, a nikako starletom. Nemam sponzora, već sama sebe izdržavam. Živim u iznajmljenom stanu, koji ja plaćam. Vredna sam i ništa mi nije teško, pa sam sigurna da ću jednog dana biti milionerka.

Iva: Zaljubljena sam

Iva kaže da uživa u vezi sa dečkom Nemanjom Petoševićem.
– Srećna sam! Najvažnije je da među nama ima emocija, ali i poverenja. Ne volim muškarce koji ne znaju da pokažu da vole. Predali smo se sto posto jedno drugome – priča Grgurićeva.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare