FIFA ŽESTOKO KAZNILA ORLOVE! Zbog natpisa NEMA PREDAJE Srbija udarena po džepu! Evo koga je još Fifa kaznila

Disciplinska komisija FIFA kaznila je Fudbalski savez Srbije zbog sporne zastave u svlačionici Orlova pred duel sa Brazilom

Podeljene reakcije izazvala je slika iz svlačionice Srbije pred duel sa Brazilom kada se na zidu našla zastava Kosova uz natpis „Nema predaje“. FIFA je odmah reagovala i pokrenula postupak protiv našeg Fudalskog saveza, a danas je izrečena i kazna.

Naime, FIFA je Orlovima izrekla kaznu od 20.000 švajcarski franaka zbog kršenja člana 11. Disciplinskog kodeksa FIFA i članka 4. Pravlinika FIFA za Svetsko prvenstv u vezi sa spornom zastavom, prenosi Informer.

Bez kazne nije prošla ni Saudijska Arabija koja će morati da plati 15.000 švajcarskih franaka zbog nedoličnog ponašanja igrača koji su na utakmicama protiv Argentine i Meksika zaradili po šest žutih kartona. 

Najveću kaznu je „popila“ Hrvatska zbog sramnog vređanja Milana Borjana na meču Vatrenih protiv Kanade. Deo navijača vređao je golmana Kanade srpskog porekla, a koji je tokom rata izbegao iz Krajine. Na tribinama se našao i transparent uvredljivog sadržaja pa će Hrvati morati da plate 50.000 švajcarskih franaka. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare