SVI JE ZNAMO KAO FATALNU PLAVUŠU, A SADA ŠOK OBRT! Martina Vrbos se OFARBALA U CRNO i pustila kosu, totalno DRUGA OSOBA /FOTO/

Martina Vrbos, pevačica koja je poznata po moćnom glasu, oduvek je imala plavu kosu, a sada je napravila promenu zbog koje mnogi trljaju oči.

Martina je, naime, odlučila da se ofarba u crno, a njena transformacija je oduševila mnoge.

„Tebi sve stoji“, „prelepa žena“, „sad si fatalna crnka“… su samo neki od komentara.

Martina Vrbos
Printscreen Instagram

Inače, Martina Vrbos se nedavno prisetila svojih početaka, pa priznala kako je zaradila za svoj prvi album.

– Sećam se kada sam sa 18 godina krenula za Njujork, niti sam razmišljala gde ću, ni šta ću… Radila sam tada u striptiz klubu, ali ono „samo sa si*ama“, imala sam tačku svoju. Gledala sam kako da zaradim, kako da snimim album, a u isto vreme sam završavala Ekonomski fakultet… – pričala je Martina.

Kako kaže, ovaj posao joj je doneo zaradu da može da se progura na javnu scenu i snimi prve numere.

– Moji roditelji su mnogo brinuli, kako ću sama… Da sada treba da krenem, mnogo bih više brinula… Tada, pevala sam, imala sam tačku onako toples, sa si*ama, meni je veći problem bio što mi je donji deo kratak nego što sam gore gola. Stalno sam razmišljala kako mi zadnjica izgleda, ali sam se tešila da su amerikanke debele te ja sigurno mogu da prođem. I dobro sam zaradila, snimila album i eto vratila se… – rekla je Martina u emisiji „Magazin In“, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare