STARLETE PREKINULE PRIJATELJSTVO! Subotićka hoće da se druži sa OSTVARENIM ŽENAMA, Ajfonka uzvratila žešće, a jedan detalj IH ODAO

Starleta Tijana Ajfon je nedavno pričala o druženjima sa Aleksandrom Subotić, njih dve su se letos uhvaćene tokom zajedničkog ručka na jednom splavu, a po svemu sudeći je došlo do prekida prijateljstva.

Naime, starlete su otpratile jednu drugu sa društvene mreže Instagram, a mnogi smatraju da je Aleksandra potkačila Tijanu u poslednjoj objavi, piše Kurir.

Subotićki je tokom odgovaranja na pitanja pristiglo i pitanje: „Kakvo sad mišljenje i osećaj imaš za prijatelje?“, što je bila očigledna aluzija na to da joj je doskorašnja najbolja drugarica Maja Marinković na nekoliko meseci preotela supruga Petra Raspopovića Pecu.

– Od sada se družim samo sa uspešnim i ostvarenim ljudima na koje mogu da se ugledam i od kojih nešto mogu da naučim. Družim se sa onakvim ljudima kakva ja žena želim da postanem – poručila je Subotićeva.

Tijana je, sa druge strane, nedugo zatim na svom nalogu podelila snimak na kom žena stiže u porodični dom sa kesama prepunim brendirane garderobe, a kada ugleda supruga u zagrljaju ljubavnice, naprosto okreće glavu i pravi se da nije ništa videla.

Tijana Ajfon je u poslednjem intervjuu progovorila o Aleksandri, pri čemu je pričala o tome kako su proticala zajednička druženja.

– Aleksandru Subotić poštujem, ali mi je žao što prolazi kroz sve to. Ali, ja sam i njoj rekla, ne možeš da imaš dadilju da ti čuva decu i kuću 24 sata dnevno, a da ti imaš ogromne nokte i da si po ceo dan nalickana. Dadilja ti pegla i kuva mužu! Ja sa kim god da sa bila, najbitnije mi je bilo da mi kuća bude sređena i da je skuvan ručak jer po kući ne treba da ti šeta dadilja nego ti i tvoj partner goli ako hoćete – istakla je Tijana u jeku afere između Aleksandrinog nevenčanog supruga i starlete Maje Marinković.

– Ne ide to tako. Mislim da je sad dobro naučila kako treba da se radi. Ja nju poštujem. Niko neće čuti nijednu ružnu reč o njoj od mene, ali zavozala se. Ja u restoran dođem sa prljavom kosom, zavezanom u rep, a ona sedi ful našminkana, u ful haljini, sa ogromnim noktima i na njima neki zečevi, pa ne ide to tako.

– I što joj je onda muž otišao? Pa, osetio je da nema ženu nego figuru. Muškarcu ne treba figura nego kur… u krevetu, čistačica u kući i kuvarica u kuhinji. Muškarcu treba poklanjati pažnju. Tu je i moja majka grešila jer je gledala samo brata i mene, a na muža nije obraćala pažnju – zaključila je u avgustu tekuće godine za „Republiku“ Ajfonka.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare