NOVA LJUBAV! Transrodna pevačica smuvala ŽESTOKOG MOMKA IZ SARAJEVA! Elektra se razvela, pa odmah bivšem mužu našla ZAMENU

Elektra Elite ne prestaje da šokira javnost. Pevačica se nedavno razvela i odmah krenula u potragu za novim dečkom. Nedavno je boravila u Sarajevu gde je bacila oko na žestokog momka, čije ime i prezime je poznato našoj redakciji.

Transrodna pevačica je put u Bosnu i Hercegovinu iskoristila i da spoji lepo i korisno, pa je snimila spot za novu pesmu. Kako se šuška ona je tu pesmu posvetila upravo Sarajliji. Poznato je da Elektra skoro svaki svoj dolazak iz Ciriha u Beograd iskoristi za odlazak u Sarajevo, ali to putovanje retko objavljuje na svoje društvene mreže. Bez obzira na to što o mnogim stvarima bez problema priča javno, svoju privatnost krije kao zmija noge.

– Moj život je film. Znate sve o meni, a zapravo ne znate ništa. Što se tiče Sarajeva, taj grad zauzima posebno mesto u mom srcu, kako zbog samog grada, tako i zbog ljudi. Da imam više vremena, verovatno bih više boravila tu. Snimila sam spot koji će uskoro ugledati svetlost dana, a svojim fanovima dati muziku kakvu samo Elektra Elite može da iznese – rekla je pevačica za medije, ali ime novog partnera nije želela da otkrije, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare