MILJANA PRETUKLA BEBICU ZBOG ZOLE! Kulićeva imala nervni slom u „Zadruzi 6“!

Miljana Kulić doživela je nervni slom u „Zadruzi“, pa je bes iskalila na Nenadu Marinkoviću Bebici!
Problematična Nišlijka poludela je zato što su njen bivši momak Lazar Čolić Zola i Anita Stanojlović u sve ozbiljnijoj vezi.

Kad je videla da se di-džej iz Dervente i šminkerka strasno grle i ljube, Miljana je briznula u plač. Zatim se zatvorila u apartman i odlučila da ne prisustvuje sastancima u „Beloj kući“, da bi na kraju za loše psihičko stanje optužila Bebicu!

– Muka mi je od tebe! Nisam srećna! Smaraš me! Marš! – urlala je Miljana i udarala Nenada, koji je bežao od nje. Međutim, ona nije odustajala, već ga je jurila da ga bije! Mahnito ga je lupala gde je stigla, a on joj je samo ponavljao da nije normalna. Kad je shvatio da s njom ne može da izađe na kraj, pozvao je u pomoć Miljaninu majku Mariju.
– Ostavi ga na miru! Govno jedno! Nije ti on kriv što patiš za Zolom – vikala je starija Kulićeva i naterala ćerku da uđe u apartman i ostavi barem na neko vreme Macanovića na miru.

Miljana je potom u razgovoru s novinarom Darkom Tanasijevićem priznala da je upala u tešku depresiju: – Mnogo mi je teško, želim samo da plačem i spavam. Nemam volju za životom. Ne mogu da verujem da sam opet ispala budala! Gledam Zolu kako kuva Aniti kafu, ručak, daje joj novac za frizera… Za mene to nikad nije radio! Sve to sam činila za njega, jer sam najveća glupača na svetu. Noćima ne spavam, samo razmišljam o tome. Ne znam kako ću da izdržim da budem ovde u „Zadruzi“ i da ih gledam zajedno. Želim kući!
 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare