ZVEZDA VELIKOG BRATA ŠUTNULA BOSANSKOG TENISERA! Barbara javno priznala da je raskinula sa Damirom, evo koliko već nisu ZAJEDNO!

Nekadašnja učesnica rijalitija „Veliki brat“ i manekenka Barbara Šegetin (33) priznala je je raskinula sa bosanskim teniserom Damirom Džumhurom (29), s kojim je nedavno dobila sina.

Naime, Šegetinova se oglasila na društvenoj mreži Instagram i konačno progovorila o svom odnosu sa poznatim teniserom, te tako javno priznala da njih dvoje više nisu zajedno, piše Kurir.

– Da ne odgovaram više pojedinačno na pitanja novinara, ovim putem želim sve medije da obavestim da Damir i ja nismo zajedno već pet meseci. Nisam nikako htela da se oglašavam, ali nažalost moram, kako bih zaštitila svog sina i sebe od svakavih priča. Nadam se da više neću morati da se oglašavam u vezi ove teme – napisala je Barbara u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, Barbara i Damir započeli su vezu pre dve godine, a pre godinu dana dobili su sina. Pre rođenja deteta uređivali su stan u Beogradu. Usledila je i prosidba, ali par očigledno nije više mogao da nađe zajednički jezik, te je raskid očigledno bio neizbežan.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare