ŠOK ODLUKA TAKIJA MARINKOVIĆA: Maja me više ne zanima! Digao ruke od ćerke, a ONA je razlog tome 

Najveći oslonac i podrška Maje Marinković, njen otac Radomir digao je ruke i od naslednice i od rijalitija u kojem se ona nalazi.

Kako je rekao razlog tome nije samo njeno nedolično ponašanje, već to što je upoznao ženusvog života koja ga je, kako kaže, potpuno očarala.

– Nemam vremena da pratim rijaliti, niti me zanima šta Maja radi. Odlučio sam da se posvetim sebi i svom životu, a posebno privatnom, jer sam ga poslednjih godina zapostavio – rekao je Taki, pa priznao da više nije sam.

– Zaljubio sam se kao nikad i potpuno sam odlepio. Zbog devojke sam išao čak u Kladovo da bih je video, i ostao sam tamo dva dana. Nismo dugo u vezi, ali se pored nje osećam kao da je znam čitav život. Lepo se slažemo i ispunjava me, razume me i ne smeta joj što sam medijski eksponiran – kaže Marinković. Iako ne prati aktuelna dešavanja u „beloj kući“, kaže da je za svoju ćerku uvek tu, ali da je sada ona u drugom planu.

– Ne može Maju niko da zameni, čak i kada ne podržavam i ne opravdavam njene postupke, ja sam tu. Nikada joj neću okrenuti leđa i zauvek ću biti njena najveća podrška, ali sada sam sebi na prvom mestu – kaže Taki.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare