MILICA JOKIĆ O ODNOSU S BUDUĆIM SVEKROM! Sa Ivicom ne pričam o politici, pevamo! A evo kako se slaže sa SVEKRVOM i kad se UDAJE 

Milica Jokić (21) kaže da se nimalo ne razume u politiku, mada je godinu i po dana u vezi sa Lukom (23), sinom Ivice Dačića. Ona dodaje da se s prvimpotpredsednikom vlade i ministrom spoljnih poslova odlično slaže i da često zajedno pevaju.

– U politiku se uopšte ne razumem, pa o njoj i ne pričam sa Ivicom. Ne razgovaramo ni o mojoj karijeri, odnosno muzici, već samo pevamo. Ne kritikuje me ni zbog čega jer nema ni razloga – kaže mlada pevačica za Informer i dodaje da nikada nije doživela neku neprijatnu situaciju zbog toga što je u vezi sa Dačićevim sinom.

– Svi su fini prema meni. S nama često ide obezbeđenje, ali mi to ne smeta. Navikla sam se jer smo se Luka i ja dugo družili pre nego što smo počeli da se zabavljamo – priča Milica.

Ona kaže da se super slaže i sa Lukinom majkom.

– Obožavam Sanju, ona je predivna osoba. Nas dve imamo sličan karakter i neke iste stavove. Lukina i moja porodica se poznaju i u odličnim su odnosima.

Mada uživa u vezi sa mladim Dačićem, Milica još ne planira da stane na „ludi kamen“. – Mi smo godinu i po dana u vezi, ali još je rano za svadbu. Mladi smo, ima vremena, nismo još razmišljali o zajedničkom životu. Koncentrisana sam na karijeru – priča pevačica.

Novac ulažem u karijeru

Milica kaže da ne voli da troši pare na garderobu: – Sve što zaradim trudim se da uložim u spotove i pesme, a ne na krpice. Naravno, kao i svaka žena, ponekad pazarim i neki komad garderobe.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare