UŽIVO: PARTIZAN – BUDUĆNOST (19.00), Uzdrmani crno-beli žele u „Areni“ da prekinu lošu seriju 

Partizan – Budućnost (19.00)

Uživo:

Partizan igra protiv Budućnosti i želi da prekine sa serijom loših rezultata. Doživeo je četiri poraza u nizu i pokušaće da se iskupi u Beogradu protiv crnogorskog tima, u derbiju devetog kola ABA lige.

Meč se igra u nedelju (19 časova) u Beogradskoj areni i crno-beli će pokušati da se vrate na pobednički kolosek.

O tome je pričao i trener srpskog tima Željko Obradović. Svestan da ih čeka težak meč protiv Podgoričana koje predvodi nekadašnji šef struke crno-belih Vladimir Jovanović.

„Posle teškog rasporeda i teških utakmica, dolazi nam Budućnost koja je odlična ekipa. Naravno, ta utakmica je za nas veoma važna. Drago nam je da ćemo videti ponovo naše dobre prijatelje i nadamo se da ćemo uspeti da prekinemo seriju loših rezultata“, rekao je Obradović.

I Matijas Lesor zna da tim mora da pokaže reakciju.

„Biće teška utakmica, ali moramo da se vratimo na pobednički kolosek. Imamo malo vremena, ali moramo da pobećujemo utakmice. Ispred nas je važna utakmica ABA lige i moramo da damo sve od sebe kako bismo se izborili za trijumf“, kazao je Lesor.

Plejmejker crno-belih, izraelski reprezentativac Jam Madar se složio sa saigračem i trenerom.

„Imamo seriju poraza iza sebe i moramo da se vratimo na pravi put i pokažemo karakter. Biće teško u nedelju, ali moramo da izađemo na teren spremni“, zaključio je Madar.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare