SLAVNI PEVAČ ZAVRŠIO U BOLNICI ZBOG MISTERIOZNE BOLESTI: Otkazan koncert u POSLEDNJEM TRENUTKU, fanovi POBESNELI!

Legendarni američki rok sastav Aerosmith u poslednjem trenutku je otkazao nastup u Las Vegasu ovog petka jer pevač Stiven Tajler nije mogao da nastupi, a razlog je „misteriozna“ bolest, kako saznaju američki tabloidi.

„S velikim razočaranjem prisiljeni smo da otkažemo večerašnji nastup jer se Stiven ne oseća dobro i ne može da izađe na binu“, kratko je bend obavestio fanove preko društvenih mreža, ali očekuje se kako bi koncert mogao da se održi sledeće nedelje ako 74-godišnjoj zvezdi bude bolje, piše Kurir.

Fanovi su naravno razočarani zbog otkazivanja u zadnji čas samo par sati pre nastupa.

„Platili smo hotel, doleteli avionom, rezervisali večeru u skupom restoranu i onda saznali da ništa od koncerta za koji imamo karte“, prenosi reakcije besnih fanova Page Six.

Aerosmith zaista nema sreće s nastupima u Vegasu, s obzirom na to da su koncerti u junu i julu otkazani nakon što je Tajler primljen u kliniku za odvikavanje od narkotika.

Vremešni pevač već godinama vodi bitku sa zavisnošću, a nekoliko puta prošao je tretmane odvikavanja i detoksikacije. Poslednji put se narkoticima vratio nakon operacije stopala, što je i javno priznao, a članovi banda Džo Peri, Tom Hamilton, Džoi Kramer i Bred Vitford pomažu mu tamo još od 1988. godine kada su prvi put izveli zajedničku intervenciju i poslali ga na odvikavanje.

– Trebale su mi godine da prestanem da se ljutim na njih što su me tada prisilili na rehabilitaciju, a oni su se pokupili na odmor – rekao je pevač u intervjuu 2019. godine, ali dodao kako im je danas zbog toga veoma zahvalan.

Zbog čega je ovog puta primljen u bolnicu ostaje nepoznato.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare