NAJTAČNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 12. DECEMBRA! Stiže pun MESEC u Blizancima – nepromišljeni POTEZI! Blizanci u HAOSU, a Devicama KOLAPS na POSLU! 

Pred nama je važna astrološka nedelja jer jer stiže pun Mesec u Blizancima 8. decembra, koji će doneti brze reči, ishitrene poteze i nepromišljene odluke. Pun Mesec u Blizancima biće izazovan za Strelčeve, Blizance, Ribe i Device

OVAN

Posao – Pred vama je nedelja u kojoj vas očekuje ubrzan tempo rada na poslu. Imaćete puno ambicija, ali i dosta obaveza. Iako nećete imati utisak da se nešto mrda sa „mrtve tačke“, bićete raspoloženi za rad. Ne treba da se začudite što će pojedini pregovori biti polovični ili će se prolongirati. Pun Mesec 8. decembra je rizičan za bilo kakvu komunikaciju.

OVAN

Posao – Pred vama je nedelja u kojoj vas očekuje ubrzan tempo rada na poslu. Imaćete puno ambicija, ali i dosta obaveza. Iako nećete imati utisak da se nešto mrda sa „mrtve tačke“, bićete raspoloženi za rad. Ne treba da se začudite što će pojedini pregovori biti polovični ili će se prolongirati. Pun Mesec 8. decembra je rizičan za bilo kakvu komunikaciju.

BIK

Posao – Venera ulazi u Jarca, pa vam donosi prilike za putovanja. Ipak, skloni ste megalomanskim planovima, pa treba da budete racionalniji. Na poslu ćete dobijati velika obećanja, ali vodite računa sa kim pregovarate jer ništa nije onako kako izgleda da jeste. Očekuju vas neočekivani troškovi. 

Ljubav – Retrogradni Mars vam ne donosi neku sreću u ljubavi, ali ulazite u lep period za zajednička putovanja. Promena ambijenta sa osobom do koje vam je stalo bi bila pravo rešenje. Ono što je važno da zapamtite jeste da pogrešne reči mogu da pokavre odnos sa osobom do koje vam je stalo.

Zdravlje – Dobro.

BLIZANCI

Posao – Merkur ulazi u Jarca, pa od vas zahteva ozbiljnost i posvećenost na poslu, ali će vam biti teško da se fokusirate na bilo kakvce obaveze. Rasejanost, kašnjenje, pogrešno razumevanje – sve su to manifestacije retrogradnog Marsa. Pun Mesec u vašem znaku podrazumeva da treba da se suzdržite od donošenja pogrešnih odluka. 

Ljubav – Venera u osmom polju donosi vam susret sa razvedenom osobom. Ipak, to je neko ko je na raskrsnici između dva puta, a vi ste u fazi kada svaki čas menjate mišljenje. Nije dobar trenutak za početak nove romanse.

Zdravlje – Slabije.

RAK

Posao – Pokušavate što bolje da se organizujete na poslu, ali stalno nešto zaboravljate ili iskrsavaju nepredviđene situacije. Bićete u situacijama u kojima će mnogi sebi davati za pravo da vas kritikuju. Imaćete troškove jer pravite pogrešna ulaganja. Pun Mesec u polju tajni 8. decembra donosi vam borbu sa ličnim strahovima.

Ljubav – Upoznaćete osobu koja je poznata javnosti, a zanimljiva, tako da ćete imati o čemu da razmišljate. Ukoliko ste u braku, partner će vam nametati svoje ideje i stavove, a to vam neće odgovarati. 

Zdravlje – Bolje.

LAV

Posao – Merkur i Venera u Jarcu donose vam nove poslovne prilike. To će biti ujedno mogućnost da zaradite dodatni novac. Ipak, kako se Merkur i Venera u lošem aspektu sa Neptunom, nije isključeno da ćete dobiti velika obećanja o nekom poslu, a da to neće biti realno.

Ljubav – Venera u Jarcu donosi vam flert preko posla. Imaćete susrete preko društvenih mreža, ali to će biti nešto kratkotrajno. Nije najbolji period za početak nove romanse.

Zdravlje – Solidno.

DEVICA

Posao – Mars u Blizancima u desetom polju donosi vam stresne situacije na radnom mestu. Pokušavaćete što bolje da se organizujete, ali nećete moći zbog stalnih nepredviđenih dešavanja. Merkur ulazi u Jarca, pa ćete uspeti da nešto što vam je hobi pretvorite u pravi posao. Pun Mesec 8. decembra donosi vam stres na radnom mestu.

Ljubav – Merkur i Venera u Jarcu začiniće vaš ljubavni život. Imaćete nova poznanstva na mestima javnog tipa. Ukoliko ste slobodno imaćete mogućnost slepo da se zaljubite u nekoga.

Zdravlje – Osetljivo.

VAGA

Posao – Ulazak Venere u četvrto polje ukazuje da se bavite nekretninama, ali i samostalnim biznisom. Ipak, vodite računa jer ćete dobiti obećanje o nekoj realizaciji posla, a to će sigurno da se isprolongira do januara 2023. godine. Nije povoljan momenat za bilo kakva ulaganja.

Ljubav – Venera u Jarcu u vama budi proračunatost, pa ćete itekako meriti svaki partnerov potez. Retrogradni Mars nije dobar za početak nove romanse, tako da ćete morati da se primirite do januara 2023. godine. Očekujte poziv od osobe iz prošlosti.

Zdravlje – Bol u kostima.

ŠKORPIJA

Posao – Naglašeno treće polje donosi vam pojačanu komunikaciju u narednoj nedelji. Imaćete nove pregovore, ali pazite da vas neko ne nagovori na pogrešnu odluku. Poslovna situacija nije sjajna i sve se menja iz dana u dan, ali tim tempom će se održati do kraja godine.

Ljubav – Venera u Jarcu donosi vam kraće putovanje. Isto tako spremite se za flert preko poruka. Ono na šta treba da obratite pažnju jeste da ne verujete u sve što vam je neko rekao. Skloni ste idealizacijama.

Zdravlje – Dobro.

STRELAC

Posao – Venera i Merkur ulaze u vaše drugo polje, pa donose poboljšanje finansijske situacije. Dobićete obećanje o nekom velikom novcu ili poslovnoj ponudi koja je isplativa, ali ne treba da se zalećete do januara meseca. U narednoj nedelji ljudi će vas oduševiti svojim gestovima, pa možete da uživate u prilikama koje vam se nude.

Zdravlje – Dobro.

Ljubav – Merkur u Jarcu donosi vam susret sa nekim ko je uspešan, ali previše zauzet poslom. To će vam biti privlačno, ali zbog lošeg aspekta Merkura i Jupiteraneće biti slaganja. Nije dobar trenutak za početak nove romanse.

JARAC

Posao – Venera i Merkur ulaze u vaše znak i donose vam olakšenje i lakoću ostvarivanja planova. Ipak, zbog retrogradnog Marsa u šestom polju pojedini planovi se prolongiraju, ali to nećete doživljavati lično. Ovo je prilika za svaki vid usavršavanja. Čućete za novu poslovnu ponudu.

Ljubav – Venera u prvom polju ukazuje da ćete se prolepšati, obnoviti garderobu, a i dobiti vredne poklone. Uz to, period emotivno buđenje konačno počinje, pa ćete biti spremniji da se zaljubite. Flertovaćete više nego ikada u narednim danima.

Zdravlje – Bolje.

VODOLIJA

Posao – Preko prijatelja pokušavate da ostvarite ciljeve na radnom mestu. Ulazak planeta u dvanaesto polje donosi vam period u kojem ćete sumnjati u svoje spoobnosti. Zbog aspekta Saturna i Urana stalno imate utisak da idete korak napred, a nazad dva. Neće biti većeg pomaka na radnom mestu.

Ljubav – Venera u davanestom polju donosi vam tajnu simpatiju. Neko ko je okrenut poslu će početi da vam se dopada, ali nećete želiti da priznate tako nešto. Ukoliko ste slobodni, možete lako da započnete romansu iz prijateljstva.

Zdravlje – Nesanica.

RIBE

Posao – Zbog Marsa u aspketu sa Neptunom stalno saznajete neke informacije koje vam ne odgovaraju, ali i da ste bili u velikoj zabludi na poslu u prethodnom periodu. U narednoj nedelji očekuje vas veća podrška prijatelja. Nije dobar momenat za bilo kakva ulaganja, niti podizanje kredita.

Ljubav – Venera u Jarcu donosi vam ljubav iz prijateljstva. Imaćete više takvih odnosa koji lako mogu da se pretvore u ljubav. Skloni ste idealizacijama osoba koje vam se dopadaju, pa vodite računa da vas neko ne obmane sa lažnim obećanjima.

Zdravlje – Sklonost infekacijama.

bonus video:

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare