POSLOVNI HOROSKOP ZA DECEMBAR 2022 Čekaju vas velike nesuglasice s kolegama, a OVAJ znak bolje da krene da traži NOVI POSAO!

Period do kraja godine biće izazovan za sve horoskopske znake, a jedan od razloga svakako je i Merkur, koji u retro hod ulazi 29. decembra. Poslovni problemi zahevaće ulaganje velike energije, a kako su svi umorni, biće dosta teško godinu završiti na pravi način, piše Blic. Samo polako, udahnite vazduh i krenite korak po korak.

Ovan

Zanimljiva završnica! Mars je retrogradan, a Jupiter vam daje vetar u leđa. Plan: završite sve obaveze, završite dodatni kurs ako ste planirali jer će vam sve to pomoći za novi poslovni projekat i za osetno uvećanje zarade. Od početka 2023. do maja je povoljan period za promenu posla.

Bik

Prva polovina meseca vam donosi stres koji će se odraziti na posao. Osoba iz porodice (ženska) vam zadaje brige. Već u drugoj polovini meseca stvari su daleko bolje, posvećeni ste poslu, sve obaveze završavate na vreme i što je najbitnije imate fokus.

Blizanci

Vama mrsi konce retrogradni Mars. Nerazumevanje sa kolegama, brzoplete misli, kao i reakcije dovešće do sukoba što u vama budi ideju za promenom posla. Polako, u pravu ste, ali sačekajte narednu godinu i polako raščlanite svaki detalj i misao i onda u potragu za novim poslom.

Rak

Završnica je duhu cele godine. Red, rad i disciplina i maksimalno zalaganje. Sve to dovodi do odličnih rezultata, tako da od druge polovine meseca očekujte osetno uvećanje finansija što je nagrada za vaš rad tokom cele kalendarske godine!

Lav

Dali ste celog sebe u 2022. godini i sada pravite biznis plan za narednu. Polako, sačuvajte barem malo energije za sledeću godinu koja će svakako tražiti od vas još zalaganja. Sredina i razum su najbitniji.

Devica

Manjak vremena je glavni problem u decembru. Na poslu neće biti svađa i podmetanja nogu, ali previše obaveza koje ste donekle sami preuzeli na sebe rezultiraće manjkom vremene i vi neke radne zadatke nećete završiti na vreme. To će vam stvarati stres i nervozu. Polako, morate naučiti da date sebi slobodno vreme kako bi se barem malo odmorili.

Vaga

Vaša očekivanja za karijeru su realna, ali retro planete malo koče stvari. Nemojte se nervirati jer vas zaista odličan finasijski dobitak očekuje u drugoj polovini januara 2023! Dotle diplomatski, smireno i oslušnite poslovnu okolinu jer nadređeni žele da vam prebace veću količinu posla bez finasijske nadoknade.

Škorpija

Dve struje su kod vas: pojedine Škorpije će dobiti zasluženu poziciju i uvećanje prihoda, a druge Škorpije će imati nelagodu i sumnju da im se radi iza leđa, što donekle i jeste tako, ali vi nikako nemojte burno reagovati jer će se u januaru stvari razotkriti i videćete da je istina negde na sredini.

Strelac

Nelagoda koju osećate na poslu nije nešto što treba da gurate pod tepih. Saberite se i popričajte sa nadređenima i videćete da stvari nisu onakve kako vam se čine. Kada dobijete potvrdu, opusite se i nastavite sa radom vredno i odgovorno kao i do sad.

Jarac

Nemojte previsoke ciljeve postavljati sami sebi za kraj i za narednu godinu! Zastanite, udahnite i završite započete obaveze za ovu godinu. Nećete zakasniti ispoštovaćete sve rokove, ali imajte razumevanja za kolege koje zaista malo kasne jer nisu svi isti kao Vi.

Vodolija

Umor od cele radne godine se oseća sada u decembru. Ne halucinirate i zaista nemate snage. Neka tako i ostane i shvatite da ako sami sebi ne pomognete neće niko! Zato restart, mir i polako na suptilan način privedite kraj ove godine. Morate da mislite na sebe!

Ribe

Nesigurnost koju osećate nije realna. Ona vas blokira i vi niste zadovoljni svojim učinkom na poslu. Da bi prekinuli takvo stanje porazgovarajte za kolegama i nadređenima i videćete da su stvari daleko bolje. Kraj godine vam donosi lep finansijski uspeh.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare