NAKON GODINU DANA MONAŠKOG ŽIVOTA, STANKOVIĆ SADA IZAZVAO PRAVU POMETNJU! Pevačeva nova objava mnoge iznenadila, evo o čemu je REČ 

Veliku pažnju javnosti pevač Milan Stankovićprivlači otkako je još kao vrlo mlad zakoračio na muzičku scenu. Svojim glasom, stasom, nesvakidašnjim i originalnim imidžom punio je on novinske stupce, a veza sa popularnom pevačicom Radom Manojlović još više je doprinela tome.

Ipak, u jeku popularnosti, on je odlučio da se povuče i promeni život iz korena, a šuškalo se i da ima nameru da se zamonaši. Fotografija Milana Stankovića od pre nekoliko meseci kao i drastično izmenjen izgled, ukazivali su da on veoma ozbiljno razmišlja upravo o tome, međutim pevač je ponovo uspeo sve da iznenadi.

Nakon medijske ilegale i odluke da se posveti veri, na društvenoj mreži „Instagram“ na kojoj više nije preterano aktivan, osvanula je najnovija fotografija Milana Stankovića koja je izazvala pravu pometnju.

– Zar nije lepši stvarni od nestvarnog sveta? – napisao je on u svom maniru i odeven u stilu po kakvom ga svi pamtimo, te se očekivano nametnulo pitanje da li je pevač spreman za veliki povratak muzici koji njegovi fanovi ako je suditi po komentarima, željno iščekuju.

Podsetimo, kako smo pisali nedavno, Milan se povukao iz javnog života, ali i te kako je aktivan u verskom svetu. On pomaže manastiru Hilandar na Svetoj gori na razne načine.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare