MILJKOVIĆ PRETIO KLANJEM U SUDNICI! Gledao je pravo u svedoka okrivljenog Spasojevića i PALCEM PREŠAO PREKO GRLA! 

Jezivo svedočenje Srđana Lalića koji do detalja opisuje zverstva Belivukovog klana, kao da nije ni najmanje dirnulo osumnjičene. U svom boksu su se smejali kao da ih preterano ne zanima ono što će svedoci okrivljeni reći. Ipak u jednom trenutku Marko MIljković je pred svima zapretio svedoku okrivljenom

Naime atmosfera na suđenju u delu gde sede okrivljeni je manje više opuštena. Smeju se, domunđavaju, razgovaraju čak i sa stražarima.

Belivuk je u jednom momentu kada je Lalic govorio o skaju odmahnuo rukom i rekao nesto u stilu dajte bre više sa tim skajem. Braća Budmir zevaju kao da im se spava, dok Miljković sve vreme pomno prati tok svedočenjea za razliku od Belivuka koji gleda u plafon povremeno. 

Kada je advokat Ninić pitao Lalića ko je za njega bio pravi vođa i veći autoritet Belivuk ili Miljković, on i su se smeškali, gladili bradu, kao da im je bilo drago.

Stekao se utisak da su obojica očekivala da Lalić kaže njihovo ime. Smeškali su se ponosno kada je Lalić rekao da je Belivuk harizmatičan, ali da je Miljković lukaviji.

Takođe kada je Lalić govorio da je od klana sve ukupno dobio 10.000 plus 5.000 evra i kg kokaina nastala je opsta graja i smeh među pripadnicima grupe.

Miljković preteći prelazio palcem preko grla

Kad je sudija procitala ime svedoka okrivljenog Spasojevica, Miljković je gledao pravo u njega i palcem prelazio preko grla. Nije se stekao utisak da mu preti ali je to radio, prenosi Informer. Inače trojica svedoka okrivljenih sve vreme gledaju ka sudiji i advokatima i nijednom se nisu okrenuli ka pripadnicima grupe, kao da ih od njih deli nevidljivi zid…

Lekar u boksu sa okrivljenima

Dežurni lekar nalazi se u boksu sa okrivljenima. U publici je i nekoliko inspektora u civilu, koji pomno suđenje, tu su i novinari… Miljković sedi u prvom redu, Belivuk iza njega, pored njih Marko Budimir, a totalno sa drudge strane sede Miloš Budimir, Janković, Đurić… uglavnom niko ne skida poglede sa trojice svedoka okrivljenih.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare