ČLANOVI KLANA VELJE NEVOLJE STIGLI U SUD Opsadno stanje u Ustaničkoj ulici: Srđan Lalić ponovo oči u oči sa Belivukom i Miljkovićem iznosi detalje gnusnih zločina

U Specijalni sud u Ustaničkoj ulici dovedeni su pripadnici klana Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, i Marka Miljkovića. Ulica je nakratko bila blokirana, a sud su opkolili policijski džipovi, marice i žandarmerija sa dugim cevima.

Ozloglašeni klan se sumnjiči za izvršenje sedam monstruoznih ubistava i druga krivična dela, a na današnjem suđenju se očekuje nastavak svedočenja Srđana Lalića, prozvanog nasmejani koljač. Lalić će i na današnjem suđenju biti oči u oči sa pripadnicima klana sa kojima je izvršavao najteža ubistva, a o kojima je progovorio u zamenu za kaznu od 18 godina robije.

Podsetimo, na prethodnim ročištima, Lalić je tokom višesatne odbrane otkrio niz jezivih detalja o delovanju ove mafijaške kriminalne grupe – kako je ona nastala, kako su ubijali ljude, ali i priznao da je klan ubio još 11 osoba čije ubice još uvek nisu nađene čime se broj njihovih žrtava sa 10 popeo na 21! 

Dok je na poslednjem suđenju u utorak otkrio detalje kako se klan finansirao i kako je deljena droga na stadionu Partizana u Humskoj kao i detalji pojedinih ubistava, ali kako su se rešavali dokaza.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare