OGLASILO SE VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO U BEOGRADU: Zlonamernim poturanjem lažnih informacija pokušavaju da naruše ugled tužilaštva 

Više javno tužilašvo u Beogradu najoštrije protestvuje zbog svakodnevnih napada pojedinih medija na rad ovog tužilaštva i Višeg javnog tužioca Nenada Stefanovića.

– Učestali napadi koji se ogledaju u objaljvivanju tekstova sa netačnim, poluistinitim i malicioznim informacijama usledili su nakon objavljivanja intervjuja Višeg javnog tužioca u „Politici u ponedeljak 28. decembra – navodi se u saopštenju i dodaje:

– U tom intervjuu Viši javni tužilac je jasno objasnio stanje u konkretnim predmetima koji intrigiraju upravo te medije, poput slučaja „Savamala“, slučaja inspektora Slobodana Milenkovića, a odgovorio je i zašto navodi Veljka Belivuka nisu predmet interesovanja ovog tužilaštva, a navodi Dijane Hrkalović jesu .

Zlonamernim, neprofesionalnim i malicioznim izveštavanjem i proturanjem lažnih informacija, kako se navodi iz Višeg javnog tužilaštva, pojedini mediji tendeciozno žele da naruše ugled VJT u Beogradu i svih njegovih zaposlenih, zbog čega najoštrije osudjujemo ovakvo postupanje.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare