OBJAVLJENE FOTOGRAFIJE VOZILA KOJE JE UDARILO POLICAJCA U SPLITU: Oglušio se o naredbu da stane, pa se ZALETEO U NJEGA (FOTO)

Splitska policija intenzivno traga za muškarcem koji je u samom centru grada automobilom teško povredio policajca.

Mladom policajcu je lekarska pomoć pružena u bolnici, gde je utvrđeno da je zadobio teške i po život opasne povrede, zbog čega je zadržan u bolnici na daljem lečenju, objavila je policija navodeći da je o događaju obavešten zamenik županijskog državnog tužilaštva.

Policija je jutros objavila i fotografije automobila za kojim se traga, prenosi Index.

„U odnosu na događaj u Splitu u ulici Domovinskog rata, jutros, 30. novembra 2022.g, u 00:50 sati u kojem je nepoznati vozač ličnim vozilom teško povredio 20-godišnjeg policijskog službenika, prema do sada utvrđenim činjenicama postoji sumnja da je u događaju učestvovao vozač koji je upravljao crnim ličnim vozilom Golf.

Molimo sve građane koji imaju podatke o vozilu na fotografijama, odnosno imaju informacije o identitetu vozača koji je upravljao vozilom da odmah kontaktiraju policiju na broj 192 ili lično dođu u najbližu policijsku stanicu“, piše policija, prenosi Kurir.

Kako je saopštila splitska policija, mladi policajac je tokom obavljanja nadzora i kontrole saobraćaja izdao naredbu za zaustavljanje automobila, ali zasad nepoznati vozač se oglušio te je bez usporavanja ili zaustavljanja nastavio vožnju i autom udario policajca, a potom pobegao.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare