DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 30. NOVEMBAR! Ovnovi u DILEMI između dve osobe, Vagama nova POZNANSTVA, a evo kome stiže NOVAC 

Nalazimo se u sezoni Strelca koja donosi puno optimizma i ne treba da zaboravimo da sreća prati hrabre. Pred nama je uzbudljiv astrološki dan u kojem će Ovnovi imati više prilika za ljubav, dok Škorpije imaju velike šanse da dobiju novac

OVAN

LJUBAV: Ako ste sami, možda ćete naglo ući u novu vezu ili će vam se dopasti dve osobe istovremeno. POSAO: Imaćete uvećan obim posla i prilike za kreativan rad. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

BIK

LJUBAV: Lako ćete stupiti u komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Napredak samo onima koji se bave programiranjem ili internetom. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

BLIZANCI

LJUBAV: Moguć fizički kontakt sa nekim ko vam se dopada jer ste neobično strastveni u ovom periodu. POSAO: Nećete biti sposobni da se povinujete autoritetu. ZDRAVLJE: Jedite lakšu hranu.

RAK

LJUBAV: Moguće je da ćete neprijatno iznenaditi sami sebe jer ćete biti skloni raspravljanju. POSAO: Ulazite u period koji će biti vrlo povoljan za sve u vezi s poslom. ZDRAVLJE: Zubobolja.

LAV

LJUBAV: Iako će atmosfera generalno biti pozitivna, mogu vam nedostajati nove prilike za ljubav. POSAO: Dobit od trgovine i prometa robe, kao i od nekretnina. ZDRAVLJE: Nervozan stomak. 

DEVICA

LJUBAV: Bićete raspoloženi da pokažete da vam je stalo i obaspete voljenu osobu znacima pažnje. POSAO: Pripremaćete se za promenu, jer ste svesni toga da uskoro počinje nova faza. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA

LJUBAV: Možete ostvariti nova poznanstva. Flert i lako uspostavljanje komunikacije sa osobom koja vas interesuje. POSAO: Uspešan timski rad ili projekat koji se radi u paru sa kolegom. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ovo je dobar dan za fizičku komponentu ljubavi, ali ne i za emotivnu. POSAO: Imaćete sreće u sferi finansija. Vaša situacija će se stabilizovati i manje ćete trošiti. ZDRAVLJE: Povrede.

STRELAC

LJUBAV: Vrlo ste zainteresovani za ljubav, a ona je i moguća sa nekim iz kruga vaših prijatelja. POSAO: Moguć novčani gubitak zbog neočekivanih negativnih dešavanja. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC

LJUBAV: Skrivaćete svoju ljubav. Verovatno imate tajnu aferu ili simpatiju. POSAO: Bićete primorani da se više nego obično pozabavite administrativnim problemima. ZDRAVLJE: Stabilno.

VODOLIJA

LJUBAV: Možda ćete razmišljati o nekome ko vam je nadređen ili ko je nedostižan zbog svog položaja u društvu. POSAO: Moguće pozitivne promene u oblasti karijere. ZDRAVLJE: Solidno.

RIBE

LJUBAV: Možete očekivati pozitivan razvoj događaja u ljubavi. POSAO: Imaćete uspeha ako se bavite manipulacijom tuđim novcem, ali treba da budete i posebno pažljivi u poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare