OVO JE PRVI DEČKO MILICE TODOROVIĆ Stekao je ogroman uspeh u Zvezdama Granda, snimio hit, a onda nestao! Evo šta danas radi (FOTO)

Nenada Jovanovića je publika upoznala u drugoj sezoni „Zvezda Granda“ gde je ostvario zapažen rezultat, a veći broj ljudi ga pamti kao prvog dečka pobednice te sezone Milice Todorović.

On se posle nekoliko godina eksponiranja povukao sa estrade, a danas vodi miran porodični život i malo ko zna da je jedan od najtraženijih pevača za privatne proslave. Nedavno se na društvenoj mreži TikTok pojavio video sa početka Nenadove karijere, a na ovom videu on peva pesmu „Da li ga varaš“ koja je posle te sezone postala veliki hit.

U odnosu na danas, on se fizički dosta promenio.

Milica i Nenad upoznali su se tokom druge sezone takmičenja „Zvezde Granda“ 2005. godine, u kojoj Milica osvojla prvo mesto, a Nenad treće. Njih dvoje su na početku bili samo prijatelji, ali ne kasnije iz tog prijateljstva izrasla ljubav koja je trajala dve godine. Nakon raskida svako je krenuo svojim putem.

Dok je Milica nastavila da se bavi muzikom, Nenadova profesionalna karijera je pala u zaborav, a i dalje se bavi muzikom kao radni pevač. Nenad se oženio i ima sina, piše Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare