MUNDIJAL UŽIVO, 10. DAN: PRŠTAĆE U KATARU! Niko nije siguran u osmini finala, čeka nas pravi RAT za 4 karte, DOMAĆIN JEDINI ISPAO!

Dobro došli na Kurirov blog uživo!

Uveliko je u toku Svetsko prvenstvo u fudbalu, a Kurir je rešio da vas na najbolji način informiše o svim mundijalskim dešavanjima. I to iz minuta u minut!

U našem blogu uživo na jednom mestu će pronaći najnovije informacije, rezultate, najave, kao i brdo zanimljivosti koje prate najvažniju sporednu stvar na svetu.

Uživajte!

Raspored današnjih mečeva:

Katar – Holandija (16.00)

Ekvador – Senegal (16.00)

Iran – SAD (20.00)

Engleska – Vels (20.00)

17. 19 – Nejmar propušta i Kamerun

Brazilski fudbalski reprezentativac Nejmar propustiće zbog povrede desnog skočnog zgloba i utakmicu protiv Kameruna, u poslednjem kolu grupne faze na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Lekar brazilske reprezentacije Rodrigo Lasmar rekao je danas da Nejmar neće biti spreman za utakmicu protiv Kameruna u petak od 20 časova, u trećem kolu Grupe G.

Nejmar je propustio i utakmicu protiv Švajcarske u ponedeljak, kada je Brazil pobedio sa 1:0 i plasirao se u osminu finala.

Nejmar se povredio u četvrtak uveče tokom utakmice protiv Srbije.

Lasmar je rekao i da je Nejmar u ponedeljak imao temperaturu, koja je „pod kontrolom“ i da to neće uticati na lečenje skočnog zgloba.

Utakmicu protiv Kameruna propustiće i desni bek Danilo, zbog povrede skočnog zgloba i levi bek Aleks Sandro, zbog povrede mišića.

16.12 – Selektor Danske pred odlučujući meč sa Australijom 

Selektor fudbalske reprezentacije Danske Kasper Hjulmand izjavio je danas da reprezentacija oseća pritisak pred meč sa Australijom na Svetskom prvenstvu u Kataru, koji će odlučiti ko prolazi u osminu finala takmičenja.

Razmišljam samo o pripremi za ovaj meč… Ali nikada nismo sami, u ovome smo zajedno. U pobedi, u porazu, u borbi, uvek smo zajedno„, rekao je Hjulmand novinarima.

Fudbaleri Danske i Australije sastaće se u sredu u 16.00 u meču trećeg kola Grupe D, a pobednik će, ukoliko Tunis ne pobedi Francusku, zajedno sa aktuelnim prvacima sveta proći u završnicu takmičenja.

Očekujem dobar, kolektivno snažan tim Australije, kako i mi sebe volimo da definišemo. Veoma su dobro organizovana fudbalska ekipa. Imaju kvalitetne igrače i moramo da budemo oprezni zbog toga„, istakao je Hjulmand.

Selektor Danske je podsetio da su na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine sa Australijom odigrali 1:1, ističući da je to bio veoma tesan meč, kao i da očekuje da i sutrašnji bude takav.

Australija takođe zna da bi igranje na nerešen rezultat bilo opasno, jer to ne garantuje prolaz dalje. Očekujem da će snažno ući u utakmicu, kao i u prethodne dve„, kazao je Hjulmand.

14.00 – Bizarna situacija je zabeležena u ponedeljak kada je zvezda reprezentacije Brazila, Rodrigo, trljao noge legendarnog Ronalda.

13.30 – Pogledajte kvote za meč odluke koji će Srbija u petak igrati protiv Švajcarske.
12.35 – Dok čekamo današnji program, FIFA je pokrenula istragu protiv Hrvatske zbog ponašanja njenih navijača na utakmici protiv Kanade i vređanja Milana Borjana.

10.40 – S obzirom na to da je danas prvi dan Svetskog prvenstva sa utakmicama u istom terminu, evo na kojim TV kanalima možete da ispratite mečeve.

16:00

Ekvador – Senegal RTS 1

Holandija Katar RTS 2, Arena Premium 1

20:00

Iran – SAD RTS 1

Vels – Engleska RTS 2, Arena Premium 1

09.45 – Kada je reč o grupi B, Engleska se nalazi u odličnoj situaciji i bodom bi obezbedila igranje nokaut fate, dok deluje da će Iran i SAD voditi direktan okršaj za mesto u narednoj fazi. Iran posle dva kola ima tri, SAD dva boda.

09.00 – Da se prvo osvrnemo na grupu A. Holandija ima zicer i u slučaju pobede ili remija protiv Katara (koji je ispao) prolazi dalji. Ekvador i Senegal u međusobnom meču odlučuju ko je drugi putnik u narednu rundu. Ekvadoru odgovara i remi.

08.40 – Danas krećemo malo kasnije jer više nema fudbala u 11 i 14 časova. Mečevi poslednjeg kola igraju se u dva termina – 16 i 20 časova.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare