U DUBAIJU UHAPŠEN MISTERIOZNI NARKO-BOS TITO! Bosanac Edin Gačanin u vrhu svetskih trgovaca kokainom (VIDEO)

Edin Gačanin (40), zvani Tito i Dino uhapšen je u Dubajiu, saopštili su Europol i holandska policija! Titu, koji je godinama bio misterija za evropske policije, lisice su stavljen u Dubaiju u kom je provodio najviše vremena.

– Edin Gačanin uhapšen je u sklopu velike međunarodne akcije u kojoj je privedeno ukupno 49 ljudi, koji su bili vođe i članovi takozvanog „superkartela“, koji je kontrolisao trećunu trgovine kokainom u Evropi – prenose holandski mediji.

Vođa ovog kartela je, kako navode, Holanđanin sa poreklom iz Bosne i Hercegovine Edin Gačanin.

– Američka istražna služba DEA Edina G. smatra jednim od pedeset najvećih svetskih trgovaca drogom – navode oni.

Evropol je objavio i fotografije i snimak hapšenja u Dubajiu. Na njemu se vide luksuzni autombili, skupocene vile, novac, satovi i druge dragocenosti.

– Pronađeno je više pasoša, velika količina novca – navode oni.

Inače, istražitelji sumnjaju da je Gačaninov „superkartel“, drogu uvozio direktno iz Južne Amerike u evropske luke i da je blisko sarađivao sa nedvano uhapenom kriminalnom grupom koja se dovodi u vezu sa kavačkim klanom.

Prema istin informacijama, kriminalna grupa na čijem su razotrkivanju svetske policije i američka DEA radile godinama, pala je u akciji „Pustinjsko svetlo“ koja je realizovana zahvaljujući dešifrovanoj Skaj komunikaciji.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare