U 11 sati počinje VAŽAN MEČ za Orlove! NEMA PREDAJE

POTENCIJALNI SASTAVI

KAMERUN (4-1-2-3): Onana – Tolo, Nkolu, Kasteljeto, Faj – Oum Žoe – Hongla, Angisa – Ekambi, Šupo-Moting, Mbuemo. Selektor: Rigober Song.

SRBIJA (3-4-3): V. Milinković-Savić – Milenković, Veljković, Pavlović – Živković, Lukić, Kostić – S. Milinković-Savić – Vlahović, Tadić, Mitrović. Selektor: Dragan Stojković.

Nema predaje! Srpski fudbaleri naoštreni su da pobede Kamerun i odškrinu vrata osmine finala Mundijala!

Svi „orlovi“ deluju spremni za utakmicu protiv „lavova“ danas od 11.00 časova na stadionu Al Džanub u Dohi. Kurir je prisustvovao jučerašnjem treningu i ono što smo videli deluje vrlo ohrabrujuće.

Selektor Dragan Stojković Piksi izveo je svih 26 fudbalera na teren, po izuzetno toplom i sunčanom vremenu. Temperatura nije milovala naše igrače, bila su 32 stepena.

 Šta je ovo, ljudi moji? – zapitao se Dušan Vlahović kad je izašao na teren. Činjenica je da problema s povredama imaju Filip Kostić, Sergej Milinković-Savić i Dušan Vlahović, međutim, kako su radili na treningu, deluje da su sva trojica spremni za utakmicu protiv Kameruna. Odluka je na selektoru Stojkoviću, samo on zna jesu li spremni sto odsto i koliko može da očekuje od pomenutog trojca.

Posebno agilan, raspoložen i, čini se, mnogo gladan fudbala je Filip Kostić, piše Kurir.Krilo Juventusa delovao je u pojedinim trenucima na treningu kao da prosto želi da pojede loptu.

 Daj je ovamo – tražio je loptu od saigrača Kostić, a onda „kiflama“ prosto kljukao saigrače, a oni su pogađali mrežu koju su naizmenično čuvali Luka Jović i Nemanja Maksimović.

Dragan Stojković delovao je mirno. Tako je i posmatrao uvodni deo treninga koji je realizovao njegov pomoćnik Kacuhito Kinoši, tražeći od srpskih fudbalera maksimalno zalaganje i agilnost, bez obzira na tropske uslove od 32 stepena.

Baš ta temperatura čeka „orlove“ u meču protiv Kameruna. Deluje da će vreme biti više naklonjeno selekciji iz Afrike, međutim, cela nacija očekuje da Srbi konačno budu pravi na terenu. Tri boda su imperativ, treba ih pokupiti na terenu, mada je jasno da neće biti lako. Ali na muci se poznaju junaci.

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare