OVO BRINE SRBIJU VIŠE OD REMIJA: Za reprezentaciju GINE kao niko! Ako ne bude spreman za Švajcarsku imaćemo OZBILJAN PROBLEM

Situacija za Srbiju na Svetskom prvenstvu biće jasna tek nakon utakmice Brazila i Švajcarske, a problem, verovatno i veći od remija protiv Kameruna predstavlja povreda Strahinje Pavlovića.

Možda pre Svetskog prvenstva nije imao status igrača koji su ključni za igru reprezentacija, ali na utakmici protiv Kameruna se ispostavilo da je i te kako bitan.

Rođen je 2001. godine i najmlađi je reprezentativac Srbije koji se našao na spisku Dragana Stojkovića.

Bez obzira na to dominirao je u duelima sa fudbalerima Kameruna, delovao je moćno i superiorno, čak je i postigao izjednačujući gol u završnici prvog poluvremena, a koliko je važan za tim, najbolje se videlo kada je napustio igru.

Selektor Stojković je nakon meča da je Pavlović tražio izmenu, a nakon tog 56. minuta, odbrana Srbije, kao i igra tima generalno, potpuno se raspala, piše Kurir.

Mesto na terenu umesto Pavlovića je dobio Stefan Mitrović, a nakon svega viđenog za vreme koje je proveo na terenu, utisak je da on nije tip igrača za ovakav meč i ovakvog protivnika.

Pored Mitrovića, bez Pavlovića na terenu nisu se baš proslavili ni Nikola Milenković i Miloš Veljković.

Kamerun je u 63. i 66. minutu postigao dva gola iz kontre i tako sledio „Orlove“ i srpske navijače u Dohi.

U slučaju da Švajcarska ne pobedi Brazil u utakmici koja se igra od 17 časova, Srbija će imati realne šanse da se nađe u narednoj fazi.

U poslednjem kolu Srbija će igrati upravo protiv Švajcaraca, a ako na tom meču zbog povrede ne bude Strahinje Pavlovića, Stojković će od starta imati veliki problem.

U svakom slučaju, uskoro bi trebalo da saznamo detaljnije informacije o stanju defanzivca.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare