OSVANULA FOTKA NAGE BRITNI SPIRS U KADI! Komentari samo pljušte: Jedni misle da PEVAČICA nije objavila to, a drugi da je PRETERALA

Provokativne fotografije nisu novina na Instagram profilu Britni Spirs, ali je sinoć objavljena najšokantnija slika, zbog koje su se mnogi zapitali šta se dešava sa slavnom pevačicom. 

Na toj fotografiji pevačica je bez odeće, nalazi se u kadi, u više nego eksplicitnoj pozi, a pored slike napisan je šokantan komentar u kojem se aludira na njeno umeće u seksu. 

Prizor je poput scene iz filmova za odrasle, a fanovi iako su navikli na šokatne poteze Britni Spirs, potpuno zapanjeni. Obožavaoci strahuju da neko drugi objavljuje fotografije na pevačicinom profilu. Mnogi su uplašeni za stanje u kojem se nalazi muzička zvezda.

„Samo želim da znam da li je dobro. Britni, ako si ti ovo postavila, obrati nam se na storiju i reci da li si okej. Možda da držiš današnje novine ili nešto slično“, „Ko objavljuje ove fotografije? To je pitanje“, „Svi znamo kako će se ovo završiti“, toliko su zabrinuti fanovi.

„Profil je hakovan“, govore drugi.

„I onda se pitate zašto su deca odvojena od nje“, „Njen otac sada sigurno kaže- rekao sam vam da će se ovo desiti“, aludira se na njen problematičan odnos sa sinovima koji žive sa ocem Kevinom Federlajnom i činjenicu da je pevačicin otac 13 godina kontrolisao život svoje ćerke, nakon što je prošle godine sud oslobodio Britni.

Mnogi sliku opravdavaju upravo tom slobodom pa kažu da Britni više nije ista osoba, kakvom je fanovi zamišljaju, da je kreirala sopstveni svet, izolovan od javnosti (jer skoro da ne izlazi iz kuće) i da će joj trebati mngoo vremena da se oporavi.

Dok su mnogo i zbunjeni upravo time što Britni objavljuje fotografije samo iz svoje vile. Ponovo je „zatočena“, piše Kurir. Mali je broj onih koji podržavaju ovakve slike: „Kad mogu Hajdi, Madona i Grajms, možeš i ti“.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare