ODREĐEN MU PRITVOR: Kombijem udario predsednika Opštine Paraćin, pa POBEGAO 

Na predlog Tužilaštva, sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Paraćinu odredio je danas tridesetogodišnjem S. M. iz Ćuprije pritvor do 30 dana, koji se računa od momenta hapšenja, 26. novembra i najduže može da traje do 26. decembra.

Osmumnjičenom se na teret stavljaju dva krivična dela – teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i krivično delo nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

Kako se sumnja, S.M. je u ranim jutarnjim satima 26. novembra, kombijem kojim je upravljao udario pešaka, predsednika opštine Paraćin Vladimira Milićevića, nanevši mu teške telesne povrede, a zatim pobegao sa mesta nesreće.

Policija je zajedničkim angažovanjem više uprava istog dana u popodnevnim satima uhapsila S. M. i odredila mu zadržavanje do 48 sati, nakon čega ga je danas privela osnovnom tužiocu u Paraćinu, sa krivičnom prijavom.

Preme najnovijim saznanjima iz Univerzitetsko-kliničkog centra (UKC) Kragujevac, gde je povređeni Milićević zbrinut, pacijent je i dalje u Jedinici intenzivnog lečenja Urgentnog centra i stabilnih je vitalnih parametara.

Sprovode se sve mere lečenja i nege.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare