ŠEST PENZIONERA PALO U NESVEST NA BRENINOM KONCERTU Došla Hitna pomoć, a evo šta je uradio jedan zbog čega je SKOČILO OBEZBEĐENJE!

Lepa Brena održala je dva koncerta u mestu Nedelišće u Hrvatskoj. Naša zvezda pevala je u okviru manifestacije „Mesap jesen 2022“, a veliki broj njenih fanova došao je da je čuje i vidi.

Kako piše hrvatski portal 24sata, dvorana je bila prepuna, ali zbog problema sa zvukom posetioci je nisu najbolje čuli. Ona je to pokušala da reši, ali nije uspela.

Na Brenin koncert došle su sve generacije, primetno je bilo da su tu i deca, tinejdžeri, njihovi roditelji, ali i bake i deke. Prema izveštajima medija, Breninim koncertima prisustvovao je i veliki broj penzionera, a na jednom je zbog njih reagovala i Hitna pomoć.

Naime, šestoro njih je palo u nesvest, dok je jedan penzioner bio u punoj snazi. On je preskočio ogradu i popeo se na binu. Reagovalo je obezbeđenje, ali je pevačica tražila da ga ne diraju, pa je ostao na bini i gledao izbliza Brenu dok je izvodila svoje najveće hitove, piše Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare