OVAKO MLAD MESEC UTIČE NA ZNAKOVE: Pazite šta radite, jer ovaj period može da vam promeni ŽIVOT! Obratite pažnju na OVE ASPEKTE

Pod ovim mladim Mesecom, psihologija i transformacije zauzeće središnje mesto kod Bika, dok će Vaga biti posebno usklađena s onim što je drugima u njenom životu trenutno potrebno.

Ovan

Prema astrološkinji Kajse Bad, neki od vas možda se upuštaju u novo obrazovno iskustvo ili otkrivaju svežu strast unutar postojećeg obrazovnog programa. Drugi, kaže ona, možda planiraju ili kreću na međunarodno putovanje.

– Nekolicina Ovnova zapravo ima malo duhovnog buđenja ili ekspanzije – kaže ona, dodajući da bi takođe mogle da nastane i romansa pod ovim Mesecom, a pravni problemi koji se pojave će vam verovatno ići u prilog.

Moći ćete da komunicirate glatko ili skladnije nego inače, dodaje Bad.

Bik

Pod ovim mladim Mesecom, psihologija i transformacije zauzeće središnje mesto kod Bika.

– Cele ove godine, sve je ukazivalo na stabilan tok promjena i razvoja za sve Bikove – objašnjava Bad.

Uprkos naporima da stvari držite utemeljenim i predvidljivim, ohrabruju vas da budete dinamičniji u svom rastu i evoluciji, prema Badu.

Moglo bi doći do pozitivnih vesti ili nove prilike koja će vam doneti neku finansijsku korist. Možda ćete moći da kažete svoju duboku istinu uz ovaj Mesec ili da dođete do srži starijeg psihološkog problema ili zagonetke – kaže ona.

Blizanci

Ovaj je mladi Mesec usmeren na veze za Blizance, koji, prema Bad, aktivira vaše odnose i povezivanja.

– Imate priliku da izrazite istinu bliskom prijatelju, poslovnom saradniku ili romantičnom partneru – objašnjava ona, dodajući kako bi mnogi od vas mogli da se odupru toj želji jer bezbrižni Blizanci ne vole uvek teže razgovore.

Međutim, ako možete da se suočite s izazovom teških razgovora, možda ćete osetiti predivan osećaj olakšanja, kaže Bad. Postoji prilika da poboljšate svoju vezu kao rezultat ranjivosti i transparentnosti pod ovim mladim mesecom, napominje ona, dodajući da je ovo takođe dobro vreme za pronalaženje nove ljubavi.

Rak

Ako brinete za svoje zdravlje, možda ćete se osećati nadahnuto pod ovim mladim Mesecom, prema Bad, jer ovo je sjajno vreme da se ponovo posvetite svom zdravlju, i mentalnom i fizičkom, te pozitivnim navikama i služenju svojoj zajednici.

– Možda ćete imati novu priliku za posao ili službu, posebno onu koja ističe vaše komunikacijske veštine, kreativne talente ili osećaj za stil – kaže ona, dodajući da bi kod nekih Rakova mogla da se realizuje i dugogodišnja želja pisanja ili podučavanja. Energija ekspanzije, entuzijazma i duhovnosti prisutni su takođe u ovom Mesecu.

Lav

Ovaj mladi Mesec donosi ljubav, kreativnost i zabavu za Lavove.

– Dakle, ovo je posebno mesec za vas, aktivira vaše srce, vaš osećaj radosti i igre – kaže Bad i dodaje da ima potencijal da vas ponovo poveže s vašom strašću i svrhom, a neki Lavovi će imati kreativne i romantične prilike koje počinju ili se razvijaju u ovom trenutku.

Drugi će se ponovo povezati ili zabavljati sa svojom decom ili prijateljima, napominje.

– Prigrlite svetliju stranu života i budite velikodušni sa ljubavlju i emocionalnim izrazima tokom ovog mladog Meseca – ističe Bad.

Devica

Bilo da odlučite da reorganizujete dom, povežete se sa svojom porodicom na nov način ili jednostavno uložite svežu energiju i perspektivu u ta područja svog života, ovo je vreme da to učinite.

– Neki od vas možda su nedavno kupili ili se uselili u novu kuću. Drugi će započeti projekat poboljšanja doma – kaže Bad.

Pokušajte da pristupite porodici, pa čak i komšijama sa spremnošću da budete fleksibilni i harmonični. Ovaj mladi Mesec je vreme za pozitivno razmišljanje i zamišljanje da stvari funkcionišu na najbolji mogući način za Device.

– Kad je ta vežba obavljena, opustite se i prepustite se – kaže Bad.

Vaga

Bad naglašava da će biti prilike da poboljšate način na koji komunicirate s drugima, uključujući govorenje istine i usuđivanje da otkrijete više o sebi.

– Neki od vas možda imaju priliku da poučavaju ili objave nešto. Drugi bi mogli da imaju priliku da pevaju, održe govor ili vode neku grupu – kaže ona, dodajući da bi na dnevnom redu mogla da budu i kratka putovanja.

Takođe bi moglo da bude dobro vreme za početak terapije ili ponovno ulaganje u praksu vođenja dnevnika. Povezivanje s braćom i sestrama sada bi takođe moglo da bude važno za neke Vage.

– Bićete posebno usklađeni s onim što je drugima u vašem životu trenutno potrebno. Oslonite se na to i uložite malo pozitivne energije u svoje odnose. Vaša pažnja može biti posebno motivišuća i od pomoći – dodaje Bad.

Škorpija

Astrološkinja napominje da je ovo snažno vreme za zarađivanje novca ili postavljanje namera u vezi s finansijama.

– Preduzimanje povoljnih koraka za poboljšanje finansijske situacije ili osećaja sigurnosti, emocionalno ili fizički, usklađeno je sa Škorpijama ovog mladog Meseca. Ulaganje novca, planiranje budućnosti, prodaja, poklanjanje stvari i generalno istraživanje trenutnog odnosa prema novcu, kao i vlasništvo je na dnevnom redu – kaže Bad.

Malo ćete popustiti od napetosti koju ponekad imate u ovom području života. Ponovo se posvetite projektima usmerenim na komunikaciju koji su bili u drugom planu. Ako vas neko zamoli da predajete ili napišete nešto, pristanite, napominje ona.

Strelac

Ovo je trenutak i mesec za Strelčeve, i bićete srećni da znate da je pozitivan. Prema Bad, mladi Mesec, daje vam priliku za pravi novi početak. Bilo da se radi o novoj frizuri, novom poslu ili samo iznenadnom naletu energije, osetićete želju da proširite svoje horizonte.

– Možda ste sada i pričljiviji nego inače – primećuje Bad, dodajući da verbalnu energiju treba upotrebiti za istraživanje i razvijanje, i pozitivan uticaj. Ona kaže da biste mogli da se osećate još ekspanzivnije nego inače.

Kao takvo, ovo je povoljno vreme za duhovni rast, uvide i očitovanje za Strelčeve. Oslonite se na dodatni sjaj i optimizam koji trenutno osećate, napominje ona, i iako je za vaše snove možda potrebno malo više planiranja nego što zamišljate u ovom trenutku, preduzmite korake i nastavite da strukturirate u hodu.

Jarac

Ovo je dublji, tiši mesec za Jarčeve, prema Bad. Kao takav, neki od vas sada možda gledaju sopstvene aspekte koje su držali skrivenima.

– Možda ćete morati da se pomirite s nekim ponašanjima, navikama, starim ranama i perspektivama koje su manje produktivne, koje stvaraju poteškoće u vašim odnosima, negativno utiču na vaše zdravlje ili vas na neki drugi način koče – objašnjava ona.

Međutim, takođe možete da budete spremni da se suočite i počnete da nadilazite jednu ili više od ovih stvari pod uticajem ovog ekspanzivnog Meseca.

Dodaje da bi Jarčevi mogli da imaju nešto više energije, pa je dobro vreme za vežbanje, pokretanje projekata, promene, bavljenje novim hobijem i razmišljanje o novom poslu, objašnjava ona. A ako trenutno imate troškove ili izazove, dodaje, napravite neke planove za rešavanje problema u sledećih nekoliko meseci.

– Sada je vreme da uložite u svoju budućnost i postavite svoje namere – napominje Bad.

Vodolija

Optimizam je u vazduhu za Vodolije, sa snovima i društvenim interakcijama. Bad kaže da je ovo posebno snažan mladi Mesec za vas.

– Ovo je stvarno dobro vreme za ispitivanje ciljeva, posebno onih koji nadilaze lični i društveni uticaj – napominje ona. Počnite da razmatrate šta možete da učinite kako biste doprineli svom gradu, svom radnom mestu ili grupi prijatelja, predlaže ona.

– Možete li da se pridružite ili pokrenete klub ili organizaciju? Možete li da započnete iskustvo volontiranja? Koje male ili velike korake možete da preduzmete da pomerite svoje snove o ovom životu napred? – sve su ovo pitanja koja ona preporučuje da razmotrite.

Gledajte na izazove kao na inicijacije, koje vam pomažu da poboljšate ono što ste ovde da ponudite.

Ribe

Ovaj mladi Mesec usmeren je na karijeru za Ribe. Prema Bad, mnogi će imati profesionalnu priliku ili priliku da budu viđeni ili pokrenu nešto novo profesionalno.

– Ovo je sjajno vreme za razgovore i snove vezane za vaš posao – objašnjava ona, dodajući da ulažete u svoje društvene medije, povezujete se sa svojim klijentima ako imate posao i delite svoje trenutne misli, uvide i inspiracije s onima oko sebe.

Trenutno ste u poziciji da budete viđeni i da pozitivno utičete na druge. Proširite svoju zonu udobnosti i pokrenite taj program ili ideju, predlaže ona.

Oslonite se na sve strahove koje ste imali, negujte optimističan pogled i iskoristite ovaj energetski mesec da nešto preduzmete, donosi MBG.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare