„NIJE MI LAKŠE, SVE JE TEŽE!“ Ana Bekuta PREKINULA ĆUTANJE posle pomena voljenom Milutinu, u SUZAMA poručila samo JEDNO!

Na Novom groblju, u Aleji zaslužnih građana, danas je održan jednogodišnji pomen Milutinu Mrkonjiću, a među prvima se pojavila Ana Bekuta, Mrkina dugogodišnja emotivna partnerka.

Porodica, brojni prijatelji, kao i stranačke kolege došli su da odaju poštu pokojnom Mrkonjiću, a prizor sa Novog groblja rastužio je sve prisutne.

Nakon pomena, prisutnima se obratila uplakana Ana.

– Ovih godinu dana je bilo jako teško za mene. Milutin bi bio svakako ponosan na priznanje koje je dobio danas od svoje države i predsednika. Evo, sad mogu da kažem, i koje je čekao dugi niz godina. Dobro je što je došlo i posthumno. Hvala vam mnogo što ste došli – poručila je potrešena Bekuta kroz suze nakon jednogodišnjeg pomena svom partneru, piše Kurir.

Ona je pre odlaska sa groblja, za Kurir kratko poručila da bol ne jenjava ni posle godinu dana od Mrkine smrti i da joj je sada još teže.

– Nije sada ni mesto ni vreme za priču oko Milutina. Biće prilike. Nije mi lakše ni malo. Naprotiv, sve je teže! – poručila nam je Ana.

Podsetimo, Milutin Mrkonjić (80), počasni predsednik SPS i nekadašnji ministar za infrastrukturu i saobraćaj, preminuo je pre godinu dana, tačnije 27. novembra 2021. godine.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare