FILMSKA ORUŽANA PLJAČKA NA MALTI! OVO SU SVI DETALJI: Pala srpska banda, uhapšena i Obrenovčanka s francuskim državljanstvom

Srpski državljani Viktor M. (39) i Vladimir P. (26), kao i Milica K. (29), koja ima državljanstvo Francuske, uhapšeni su i određen im je pritvor

Srpski državljani Viktor M. (39) i Vladimir P. (26), kao i Milica K. (29), koja je rodom iz Obrenovca, ali ima državljanstvo Francuske, uhapšeni su i određen im je pritvor zbog oružane pljačke državljanina Holandije na Malti. Kako prenose lokalni mediji, oružana pljačka dogodila se u jednoj kući, u koju je, kako navode, upao Viktor M., i uz pretnju pištoljem vezao Holanđanina (42) i njegovu partnerku Milicu K.

Dok ih je držao na nišanu, kako je potvrdila policija, naterao ih je da mu predaju sav novac i dragocenosti. Međutim, tokom napada, kako prenose mediji s Malte, nožem je naneo teške telesne povrede oštećenom muškarcu.

Završio u bolnici

– Holanđanin je završio u bolnici zbog teških povreda, a u bolnici je završila i žena jer je, kako je navela, doživela veliki šok. Policija je samo nekoliko minuta kasnije uhapsila lopova – preneli su mediji posle pljačke, koja se dogodila u sredu.

Međutim, juče je usledio filmski obrt pošto je policija lisice na ruke stavila i državljanki Francuske, odnosno Milici K., za koju se sumnja da je tipovala svog partnera. Inače, tokom pljačke, iz koje su lopovi odneli plen od oko 2.300 evra, i ona je bila vezana i glumila je veliki šok, kao i da je u strahu.

Pritvor 

Izjavili da nisu krivi

Viktoru M., Vladimiru P. i Milici K., kako navode mediji sa Malte, određen je pritvor. – Svi su negirali krivicu, ali njihovi branioci nisu tražili da im bude određena kaucija i oni ostaju u pritvoru – navode oni.

– Istraga je pokazala da je žena koja je živela u stanu s Holanđaninom zapravo saučesnik i da je sa dvojicom osumnjičenih muškaraca imala dogovor da opljačkaju njenog partnera, koji je tokom drame u stanu teško ranjen nožem – naveli su istražitelji.

Osim za učešće u pljački svog partnera, Milica K. se sumnjiči i za lažnu prijavu policiji, kao i za skrivanje dokaza.

Njen saučesnik Viktor M., kom je najverovatnije prethodno dala instrukcije o tome kako da uđe u stan u kome živi sa verenikom, ali i gde da traži dragocenosti, uhapšen je ubrzo posle pljačke.

Od žrtve do osumnjičene 

Milica plakala dok je policija sprovodila

Mediji sa Malte prenose i da je osumnjičena Milica K. plakala dok su je policajci sprovodili u sud. – Delovalo je kao da se jako uzrujala i da nije očekivala da će doći do ovog obrta, da od žrtve za svega nekoliko sati postane osumnjičena i glavni tiper za pljačku svog emotivnog partnera – navodi izvor.

Brzo uhapšeni

– Policajci su brzo primetili na ulici osumnjičenog koji je odgovarao opisu. Kada su mu prišli, bacio je torbu, ali su je policajci pronašli i, kada su je otvorili, u njoj je bio pištolj. Brzo su ušli u trag automobilu koji je koristio i u njemu su pronašli i nož. Drugi osumnjičeni, koji je bio zadužen da uzme plen i pobegne taksijem, takođe je brzo otkriven i uhapšen – navode mediji sa Malte kako je raskrinkana grupa pljačkaša poreklom iz Srbije.

Inače, na Fejsbuk profilu Milice K. navodi se da je ona iz Pariza, ali je objavljivala fotografije i iz Srbije. Osumnjičena je 6. jula ove godine objavila i da se verila, a objavljivala je i slike sa takmičenja u bodi-bildingu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare