BRANKA KATIĆ OTKRILA ŠTA JE USKORO OČEKUJE: U drugoj sezoni serije Ćutanje igraću elegantnu žena koja ostavlja dojam profesionalca

Do kraja novembra kreće snimanje druge sezone hrvatsko-ukrajinske kriminalističke serije „Ćutanje“, a njeno veliko pojačanje biće glumica iz Srbije Branka Katić. Naime, ona će u nastavku ovog ostvarenja reditelja Dalibora Matanića igrati lik Mile, što je i ekskluzivno potvrdila za TV Ekran.

– Izuzetno me raduje ponovna saradnja s Daliborom Matanićem, koji je fantastičan reditelj i s kojim sam uspela da napravim jednu ozbiljnu, kompleksnu i interesantnu ulogu u seriji „Novine“. Drago mi je da ponovo sarađujem i sa izvrsnom producentskom kućom „Drugi plan“ iz Zagreba – rekla nam je Branka samo dan nakon što je reditelj Matanić istakao da će se upravo ona naći u njegovoj seriji kao pojačanje i dodala:

– O ulozi vam neću reći mnogo osim da je u prvoj pojavi opisana kao „elegantna žena koja odaje dojam vrhunskog profesionalca“. Sve ostalo saznaćete kad budete gledali drugu sezonu serije „Šutnja“, piše Kurir.

Inače, ovaj veliki ovogodišnji hit prikazan na striming platformi HBO maks doneo je publici potresnu priču o prostituciji i trgovini ljudima preko granica zemalja istočne Evrope, zasnovanu na romanima Draga Hedla. Zaplet nastavka je još tajna, ali se zna da druga sezona ove serije priču seli u Beograd, a scene će se snimati u Osijeku i Zagrebu.

U prvom delu serije inspektor Vladimir i novinar Stribor bore se da reše ubistva maloletnih prostitutki u Hrvatskoj, a u to vreme u Kijevu nestaje sestričina ukrajinske filantropkinje Olge. Njen muž Ivan Hrvatić, jedan od najuticajnijih ljudi u Osijeku, odlučuje da pomogne u istrazi.

Međutim, nestala devojka pronađena je mrtva u Osijeku, ne u Kijevu. Ona je sad već treća žrtva. Čini se da serijski ubica deluje u Hrvatskoj. Vladimir, Stribor i Olga naposletku će doći do istine, ali će pre toga svako od njih to skupo platiti. Inspektor je na kraju prve sezone mrtav, novinar ostaje da se bori, a igra ga popularni Goran Bogdan.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare