RIJALITI UČESNICA KOBRA U VEZI SA IZREŠETANIM NEMANJOM IZ RESNIKA: Otkrivamo ko je devojka teško ranjenog mladića (FOTO)

Jelena Milovanović, bivša rijaliti učesnica „Maldivi“ je devojka Nemanje S. koji je sinoć teško ranjen u pucanjavi kada ga je nepoznati napadač izrešetao ispred njene kuće u beogradskom naselju Resnik.

– Ranjeni Nemanja i Jelena su dugo zajedno i ona je poznata u kraju kao problematična devojka koja je bila učesnik jednog rijalitija, ali je zbog tuče odmah izbačena iz programa – kažu komšije, prenosi Kurir.

Kako su mediji ranije preneli, ona je poznata pod nadimkom Kobra, a bila je učesnik rijalitija „Maldiva“ 2015. godine kada je disfalifikovana iz rijalitija posle nepuna 24 sata u ovom šou programu na Hepiju, jer se potukla sa drugom učesnicom Anabelom Šćekić, zvanom Tigrica.

Ona je za jedan dan uspela da se posvađa sa svima, a kada je fizički nasrnula na Anabelu Šćekić Tigricu reagovala je produkcija i udaljila je iz daljeg takmičenja.

Podsećamo, ona je kako su preneli ranije mediji, isticala da se druži sa opasnim momcima, a glasno je svima rekla da su se uplašili od nje. Koliko je zabavna nije stigla da pokaze, jer je zbog svoje eksplozivne prirode izbačena verovatno mnogo pre nego što se nadala.

Njen dečko sinoć je ranjen u pucnjavi i lekari mu se bore za život.

– Istraga je u toku, a policija intezivno traga za napadačem ili pak napadačima koji su ga izrešetali ispred kuće – kaže sagovornik i dodaje da je Nemanja S. u ovom kraju poznat kako problematičan.

Naime, prema rečima komšija ona je letos kada je policija upala kod nje u dvorište našla zakopano oružje, ali je Jelena navodno krivicu primila na sebe i tereti se za nedozvoljeno držanje oružja.

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare