MUNDIJAL UŽIVO, 5. DAN: Orlovi, večeras napravite ČUDO U KATARU! Današnji program garantuje VRHUNSKU ZABAVU! ANKETA

Dobro došli na Kurirov blog uživo!

Počelo je Svetsko prvenstvo u fudbalu, a Kurir je rešio da vas na najbolji način informiše o svim mundijalskim dešavanjima. I to iz minuta u minut!

U našem blogu uživo na jednom mestu će pronaći najnovije informacije, rezultate, najave, kao i brdo zanimljivosti koje prate najvažniju sporednu stvar na svetu.

Uživajte!

Raspored današnjih mečeva: 

Švajcarska – Kamerun (11.00)

Urugvaj – Južna Koreja (14.00)

Portugal – Gana (17.00)

Brazil – Srbija (20.00)

07.00 – Današnji program nudi VRHUNSKU ZABAVU

Fudbaleri Švajcarske i Kameruna otvaraju današnji program u Dohi, a potom sledi duel Urugvaja i Južne Koreje – selekcija koje ne važe za favorite na papiru ali su spremne da itekako pomrse račune. Zatim sledi sudar Portugala i Gane, a za kraj dana fudbalska poslastica i meč na koji je cela naša zemlja čekala od početka prvenstva – Brazil i Srbija.

Srbija čeka ČUDO U KATARU!

Fudbaleri Srbije večeras od 20 časova protiv Brazila započinju Mundijalsku priču u Kataru. Pred izabranicima Dragana Stojkovića Piksija je rival protiv kojeg naša selekcija nije uspela da upiše trijumf celih 88 godina. Čini se da je došlo vreme da padnu i čuvene „karioke“, a Piksijevi sinovi mogli bi da budu ti koji će ispisati jednu novu stranicu fudbalske istorije.

Neka fortuna večeras bude na strani naših momaka i da baš oni nastave senzacionalni niz na ovogodišnjem turniru. Svetsko prvenstvo u Kataru je specifično po mnogo čemu, neka bude i po Srbiji!

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare