BEBICA PRISTAO NA POLIGRAF! Miljanin dečko će pokazati PRAVO LICE, svi čekaju da čuju ISTINU O SEKTI!


Nenad Macanović Bebica, dečko Miljane Kulić ne prestaje da šokira javnost i cimere u „Zadruzi“.

Nedavno su se pojavile priče da ima veze sa sektom, dok njegov odnos sa porodicom, ne prestaje da intrigira sve. Sada je za njega spremljen poligraf, koji je tražila Miljana.

Nekoliko puta Kulićeva je zahtevala poligraf, kako bi se uverila u njegove reči, namere i ljubav, što je on prihvatao bez problema, tvrdeći da je sve što je govorio ikada, zapravo istina.

Samo neke od Bebicinih tvrdnji su da je finansijski stabilan, da redovno viđa decu iz prethodnog braka, da nikada nije bio u problemu sa porodicom dok nije upoznao Miljanu, da nikada nije bio član sekte, da Kulićevu voli svim srcem, da nema zadnje namere i mnoge druge, a sve to će biti ispitan na poligrafu koji mnogi iščekuju, piše Kurir.

Bebica je sada pristao da se podvrgne poligrafskom ispitivanju, te će u ponedeljak sve izaći na videlo i pokazaće svoje pravo lice.

– Ja sam čula za sekte, ali ne znam šta rade ti ljudi. Čula sam za sektaše, ali se nisam raspitivala. Znam da je to nešto strašno. Sve mi je čudno što se tiče njegovih odnosa, jedva čekam taj poligraf – pričala je Kulićeva.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare