PIKSI BACIO „DIMNU BOMBU“ BRAZILCIMA Rival zagrizao udicu, a Srbija dobila dobar znak pred start Mundijala

Orlovi su odradili poslednje pripreme za meč protiv Brazila na Lusailu u prvom kolu G grupe Svetskog prvenstva, a u centru pažnje bio je krilni fudbaler Juventusa Filip Kostić.

Jeste hitri Kragujevčanin propustio prvi trening u Dohi radeći individualno, takođe pre toga i generalku u Bahreinu, ali deluje da je povreda prošlost. Ako je suditi na osnovu treninga i maksimalnog napora koji je iskazao, izgleda je Kostić spreman za Selesao, što je primetio reporter Sportala na treningu.

Videlo se da je u jakom ritmu, sprintao je, radio sa loptom, a čak je u jednom trenutku uklizao u popularnoj „ševi“. To se baš retko radi, skoro nikad, ali je verovatno hteo da se isproba koliko može daleko da izdrži napore. Upravo taj potez daje veliki optimizam da su vesti pozitivne, prenosi Sportal.

Sve je počelo od izjave selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija da je Kostić neizvestan za meč baš zbog povrede, zbog čega se napravila prava pometnja u Dohi. Pre svega u taboru rivala.

Brazilski novinari su sve podigli na viši nivo, raspitivali su se čak i kod srpskih kolega o stanju Kostića, možda i zato što je baš on označen kao najveća opasnost po njihovu selekciju.

Piksi je bacio „dimnu bombu“, a Brazilci zagrizli. Bar ako je suditi na osnovu treninga.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare