MUNDIJAL UŽIVO, 4. DAN: Mundijalska groznica TRESE CELU PLANETU! Maroko i Hrvatska otvaraju današnji program 

Dobro došli na Kurirov blog uživo!

Počelo je Svetsko prvenstvo u fudbalu, a Kurir je rešio da vas na najbolji način informiše o svim mundijalskim dešavanjima. I to iz minuta u minut!

U našem blogu uživo na jednom mestu će pronaći najnovije informacije, rezultate, najave, kao i brdo zanimljivosti koje prate najvažniju sporednu stvar na svetu.

Uživajte!

Raspored današnjih mečeva:

Maroko – Hrvatska (11.00)

Nemačka – Japan (14.00)

Španija – Kostarika (17.00)

Belgija – Kanada (20.00)

07.46 – Košmarno jutro za Argentinu

Argentinci su imali košmarno jutro posle poraza reprezentacije od Saudijske Arabije na Svetskom prvenstvu u fudbalu, preneo je francuski sportski list Ekip (L’Equipe) utiske medija. Sportski list Ole na naslovnoj strani je napisao „To je više od hladnog tuša, to je udarac“.

Učenici su imali izbor da gledaju utakmicu u školi ili da ostanu kod kuće. Pekare su se ranije otvorile kako bi obezbedile peciva za navijače spremne da u 7.00 zajedno pevaju himnu, ne sluteći da reprezentacija neporažena u 36 utakmica može da izgubi. Jedan argentinski novinar je razočarano za Lionela Mesija rekao da je „glumac stigao na Brodvej, ali je zaboravio tekst„.

07.00 – Mundijalska groznica trese planetu

Danas su na programu četiri utakmice, a program otvaraju fudbaleri Maroka i Hrvatske od 11 časova. Zatim sledi duel Nemačke i Japana koji, bar na papiru, obećavaju dobru zabavu, a takođe i naredni meč Španije i Kanade. Za kraj dana na teren izlaze Belgija i Kanada čije boje brani golman Crvene zvezde Milan Borjan.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare