KULIĆKA OTVORILA DUŠU O ZOLI: Dala sam mu 11.000, Bebica se naljutio, a kako prolazi vreme u OVO SAM SIGURNA! (VIDEO) 

Miljana Kulić razgovarala je sa Drvetom Mudrosti o njenom odnosu sa Lazarom Čolićem Zolom i Nenadom Macanovićem Bebicom.

Ona je istakla da nije normalno što je igrala rulet sa Zolom i njegovom devojkom Anitom, a kasnije je došlo i do velike svađe.

– Nenad se baš naljutio jer sam dala Zoli 11.000, a i mi ne treba da se družimo jer je uradio ono što je uradio – rekla je Miljana.

– Što se tiče Zole i Anite, smatram da se on zaljubio, a ona igra igru. Bebica nije hteo da spava kod mene sinoć, ali treba da pričamo. Ja ne treba da se ponižavam više, ne treba mi to, ovde sam kraj čoveka sa kojim sam bila tri i po godine. Ja ne mogu da pređem preko nekih stvari, on je meni rekao da sam se promenila, ja sam se trudila za njega, a on se prema meni loše ponašao, meni to ne treba – rekla je Miljana.

– Ne treba ja da se družim sa bivšim momcima, to je van svake pameti, od toga nema ništa, nema tu prijateljstva posle velike ljubavi. On bi možda mogao, ali ja ne bih. On mene nije voleo, kako vreme prolazi sve više sam sigurnija da je to bila njegova igra. Ja tako mislim, znam šta osećam – pričala je Miljana.

– Mnoge velike ljubavi nastale su iz prijateljstva, mene njegova blizina povređuje, sećam se i lepih i ružnih trenutaka. Ne treba mi to, ne želim – rekla je Miljana.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare