UŽIVO, ARGENTINA – SAUDIJSKA ARABIJA: ŠOK ZA ŠOKOM ZA GAUČOSE! Totalni POTOP Argentine, neviđeno! (VIDEO)

UŽIVO: Grupa C, Argentina – Saudijska Arabija 1:2 (1:0)

59. minut – Trostruka izmena u Argentini, nije zadovoljan Skaloni kako se stvari odvijaju po njegov tim. A kako i ne bi bio. Izlaze Paredes, Romero i Papu Gomez, a ulaze Alvarez, Lisandro Martinez i Enco Fernandez.

57. minut – Pojačao se intenzitet utakmice u ovim trenucima. Pokušao je Mesi ali njegov šut je izblokiran.
53. minut – GOOOOL, 1:2, Al Davsari! Kakva golčina najboljeg igrača Saudijske Arabije. Ko bi se ovome nadao. Sjajna solo akcija i završnica. Saudijska Arabija dolazi do preokreta!

48. minut – GOOOOL, 1:1. Kakav šok za Argentinu. Al Šehri se dokazao sjajnom završnicom, precizno je šutirao u desnu stranu gola Martineza, nakon odlične asistencije Al Buraikana.

46. minut – Počelo je drugo poluvreme.

Prvo poluvreme

Kraj prvog poluvremena.

45. + 4 minut – Izmena u Saudijskoj Arabiji zbog povrede. Izlazi kapiten Al Faraž, a zameniće ga Bažebri.

45. + 2 minut – Pokušao je Di Marija iz teške pozicije. Siguran je Al Ovais.

45. minut – Igraće se 5 minuta nadoknade. Još jedna u nizu dugih nadoknada na ovogodišnjem Mundijalu.

42. minut – Slobodan udarac nakon faula nad Gomezom. Nova prilika za dobar centaršut sa leve strane za Argentinu. Nakon centaršuta se lopta odbila do De Pola, koji iz sasvim dobre pozicije u pravcu ka golu šutira visoko iznad prečke.

40. minut – Napadaju Argentinci u ovim trenucima. Prvo je dobro prošao Romero, a zatim Mesi nije uspeo dobro da primi loptu. Biće korner.

35. minut – Drugi poništen gol Lautaru Martinezu. Ovaj put je bilo jasno od starta da je ofsajd. Saudijci su u transu nakon svakog poništenog gola.

33. minut – Pokušavaju i Saudijci, trude se da izvrše presing. Nisu došli da igraju bunker, mada je pitanje kako bi bilo da nisu primili rani gol.

31. minut – Slobodan udarac za Saudijsku Arabiju iz solidne pozicije za centaršut. Lako hvata loptu Martinez.

28. minut – Još jedan poništen gol Argentine. Ovaj put Lautaru Martinezu, nakon sjajnog dodavanja Gomeza. Bio je ofsajd.

22. minut – Poništen gol Argentine. Primio je Mesi loptu u prostor i u situaciji jedan na jedan sa golmanom rutinski zatresao mrežu. Međutim, prilikom dodavanja bio je malo iza štopera Saudijske Arabije.

20. minut – Šutirao je Papu Gomez sa distance, lopta završava daleko od gola.

16. minut – Malo su se Saudijci oslobodili pritiska nakon primljenog gola. Prva intervencija Emilijana Martineza na utakmici, mirno je uhvatio loptu. I dalje bez veće opasnosti po gol Argentine.

10. minut – GOOL, 1:0, Mesi. SIguran je Lionel Mesi sa bele tačke, golman je legao na jednu stranu, lopta otišla na drugu. Vode Argentinci.

8. minut – Penal za Argentinu. Mesi će izvesti najstrožu kaznu.

7. minut – Slobodan udarac za Argentinu iskosa sa leve strane. Dobra prilika za Mesija da ubaci loptu u kazneni prostor. Gledaće se VAR, mogli bi Argentinci dobiti penal. Bilo je povlačenje u šesnaestercu Saudijske Arabije, pao je Paredes, delovalo je da nije bilo jačeg kontakta za penal, ali nakon gledanja VAR snimka sudija Slavko Vinčić pokazao je na belu tačku.

6. minut – Pritišću Argentinci. Prvi korner na utakmici. Al Ovais izbacuje loptu van šesnaesterca.

2. minut – Velika šansa za Argentinu odmah na startu. Šutirao je Mesi sa nekih 13-14 metara od gola, ali brani golman Al Ovais.

1. minut – Utakmica je počela.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare