SKANDAL! Iz Olje Crnogorac progovorio demon: Više mi pomaže šaner od manastira Tumane!

Olja Crnogorac zgrozila je čitavu javnost kada je izgovorila da joj u bolesti više pomaže njen šaner od svetog mesta kakvo je Manastir Tumane, gde je prvobitno otišla da se pomoli za zdravlje.

Naime, Olja je priznala da se danima osećala loše i da je naglo gubila kilograme, te da je otišla da potraži mir u Manastiru Tumane. Kako je sve snimala i kačila na svom Tik-toku, može se jasno videti da se voditeljka malo zadržala na svetom mestu, a ono što je sve začudilo i što je za svaku osudu jeste to što je nakon toga otišla kod šanera da bi kupila nekoliko komada odeće. Ona je otišla i korak dalje, pa je izjavila da joj u bolesti više pomaže šoping i kradene stvari od Tumana.

– Već mesec dana nenormalno povraćam i gubim kilažu. Ni doktori, a ni niko drugi ne zna šta mi je iako sam dala stotine hiljada dinara na preglede kod privatnih lekara. Onda sam se jedno jutro probudila i rekla ocu: „Vozi me u Tumane“. Nisam znala zašto i zbog čega sam dobila taj poziv, ali sam morala tamo da odem. Put je bio zaista težak, krivudav, a meni je mnogo bilo loše, ali sam rekla sebi da ću to isterati do kraja i da nema vraćanja – počela je priču Olja i kako je više otkrivala, javnost je bila sve zgroženija njenim rečima i ponašanjem:

– Kada sam došla, osetila sam neki čudesan mir i, mogu slobodno reći, spokojstvo i nekako ti razgovori sa samim sobom i s bogom su najiskreniji. Moj momak ne bi bio on da ne pokuša na neki način da me oraspoloži. On je najdivnije biće na planeti, sve vreme je brinuo o meni, kuvao mi, čistio kuhinju, donosio lekove i, umesto jednog parfema, on mi kupi tri. Takvog čoveka bih poželela svakoj devojci. A ja sam jedna od onih žena koja svoje bolesti leči šopingom. Pravo iz Tumana, tako kljakava i nikakva, otišla sam kod šanera i rešila da sebi kupim nekoliko ozbiljnih komada. Imama i jeftine garderobe, ali morala sam sebe da počastim skupim čizmama, DG jaknom. Šaner je moj prijatelj. Ja, kao i svaka žena, automatski ozdravim čim sebi kupim nešto, čim nataknem neku kožu, krzno.

Nakon toga svi su najoštrije osudili Oljin potez, te su se ispod skandaloznog snimka ređali samo negativni komentari.

– „Pomozi bože Olji da se vrati svome stadu jer ovo šaltanje i neočekivan obrt situacije s Tumana na šoping, uz izgovaranja marke“, „Prvo u manastir, pa kod šanera po kradenu robu“, „Imamo video godine“ – glasili su komentari ispod video-snimka na Tik-toku.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare