OTKRIVENA POSTAVA Brazila za Srbiju! Tite se ne šali, napada Orlove sa teškom „artiljerijom“

Fudbalska reprezentacija Srbije u četvrtak započinje svoje učešće na Mundijalu u Kataru, a prva prepreka biće najteža moguća – selekcija Brazila.

Karioke su jedan od najvećih favorita za osvajanje “zlatne boginje” i kada se baci pogled na njihov sastav jasno je da  izabranike Dragana Stojkovića Piksija očekuje pakleno težak zadatak.

Pred ukatmicu Brazila i Orlova dosta se spekulisalo o tome koji će sastav na premijernom meču Svetskog prvenstva izvezsti selektor petostrukog prvaka sveta Tite, a danas je ugledni brazilski list „Globo“, koji retko kada greši, otkrio i taj podatak.

Pogled na startnih 11 Brazila ledi krv u žilama, a posebnom iskušenju biće odbrana naše reprezentacije koju će uz Nejmara napasti Rišarlison, Rafinja i Vinisijus Žunior, prenosi Sportal.

U veznom redu biće tandem Kazemiro – Paketa, dok će u poslednjoj liniji biti Aleks Sandro i Danilo po krilima, odnosno Tijago Silva i Makinjoš u centralnom delu odbrane. Na golu će se naći čuvar mreže Liverpula Alison Beker.

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi još uvek nije otkrio karte za meč sa Selekaom, ali ko god da se nađe u startnoj postavi imaćše pakleno težak zadatak. Ipak, ovaj tim Orlova nas je naučio da u njega moramo verovati.

Utakmica između Srbije i Brazila na programu je u četvrtak od 20 časova.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare