MUNDIJAL UŽIVO, 3. DAN: Mesi otvara, a aktuelni svetski prvaci zatvaraju današnji program 

Dobro došli na Kurirov blog uživo!

Počelo je Svetsko prvenstvo u fudbalu, a Kurir je rešio da vas na najbolji način informiše o svim mundijalskim dešavanjima. I to iz minuta u minut!

U našem blogu uživo na jednom mestu će pronaći najnovije informacije, rezultate, najave, kao i brdo zanimljivosti koje prate najvažniju sporednu stvar na svetu.

Uživajte!

Raspored današnjih mečeva:

Argentina – Saudijska Arabija (11.00)

Danska – Tunis (14.00)

Meksiko – Poljska (17.00)

Francuska – Australija (20.00)

07.20 – Vea: Moj otac živi ovaj trenutak kroz mene

Fudbaler SAD Timoti Vea izjavio je da je „sjajan osećaj“ postići gol na Svetskom prvenstvu i da veruje da njegov otac „živi ovaj trenutak“ kroz njega.

Timoti Vea je sin legendarnog liberijsko fudbalera i aktuelnog predsednika Liberije Džordža Vee.

Sjajan je osećaj postići gol. Mislim da moj otac živi ovaj trenutak kroz mene. Veoma sam srećan, kako zbog svoje porodice, tako i zbog tima. Nisam još proverio telefon, ali moj tata je bio na tribinama, sa mojom mamom i ujakom. Razgovaraću sa njim kasnije. Srećan sam zbog gola, ali bilo bi još lepše da smo pobedili. Ali idemo korak po korak„, izjavio je Vea.

07.00 – Danas na programu četiri utakmice

Trećeg dana Svetskog prvenstva u Kataru igraju se mečevi Grupa C i D, a današni program otvaraju fudbaleri Argentine i Saudijske Arabije.

Posle ovog susreta, progam se nastavlja utakmicom Danske i Tunisa, zatim igraju Meksiko i Poljska, dok se jedan od najatraktivnijih mečeva igra u večernjem terminu kada se sastaju branilac titule Francuska i Australija.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare