HOROR ZA NAVIJAČE PARTIZANA: SKANDALOZNA ODLUKA – Španci zabranili „Grobarima“ ulazak u halu!

Navijačima KK Partizan je zabranjen ulazak u „Blaugranu“, pa neće moći da prate duel svog kluba u Evroligi, koji crno-beli igraju večeras u 20:45 protiv Barselone.

Oko 700 navijača Partizana je otputovalo u Španiju, da bi pratilo utakmicu svog voljenog kluba, ali ih je u Barseloni sačekalo neprijatno iznenađenje, pošto im je zabranjen ulazak u halu, iako na karti jasno više da karta, jednom kada se kupi, ne može biti izvršena refundacija novca, što će sada biti slučaj.

– U skladu sa Sportskim zakonom u Španiji, a u cilju zadržavanja razdvojenosti između navijača dve ekipe i očuvanja sigurnosti na događaju, u obavezi smo da otkažemo sve kupljene karte za meč u utorak, koji počinje u 20:45, a u kom se staju Barselona i Partizan. Vratićemo novac za sve kupljene karte u najskorijem roku – stoji u objašnjenju ove sitauacije.

Ovo je svakako negativno iznenadilo navijače izabranika Željka Obradovića, koji će sada otići na „Kamp Nou“, u sedište Barselone, kako bi pokušali da se izbore za mesto u hali.

Ipak, kako trenutno stvari stoje, košarkaši Partizana neće večeras imati podršku svojih navijača u drugom najvećem gradu Španije.

Meč osmog kola Evrolige počinje večeras u 20:45. Partizan se trenutno nalazi na deobi sedmog mesta, sa skorom od četiri pobede i četiri poraza. Sa druge strane, Katalonci imaju pobedu više, uz poraz manje, pa se nalaze na deobi četvrte pozicije. 

Nakon meča sa Barsom, Partizan očekuje duel sa Realom, u Madridu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare