Za 8 znakova Zodijaka 1 dan ove nedelje biće najsrećniji: Proverite šta vam donosi

U sedmici u kojoj ispraćamo vladavinu Škorpije i dočekujemo vladavinu Strelca stižu nam i lepši planetarni aspekti.

Jupiter, planeta obilja, opet će krenuti direktnim hodom kroz Ribe, što najavljuje pozitivne promenekod većine znakova Zodijaka, piše „Yourtango“.

Direktan hod Jupitera donosi poboljšanje na polju posla, ljubavi i zdravlja, a mlad mesec u znaku Strelca mnogima pruža mogućnost da oseti veliki pozitivan preokret u danima pred nama.

Ipak, jedan datum biće posebno povoljan za čak osam znakova Zodijaka – 23. novembar. Proverite da li je ovaj datum najsrećniji i za vas ove sedmice i na kom polju možete da očekujete poboljšanje.

Ovan

Početak vladavine Strelca donosi vam neverovatnu sreću na svim poljima. Ukoliko do sada niste smislili šta biste želeli da vam se ostvari na polju ljubavi i posla, učinite to do 23. novembra, kada će se planete udružiti da vam pomognu na putu do cilja.

Bik

Prijatelji, članovi porodice i saradnici daće sve od sebe da vam se nađu pri ruci 23. novembra i da vam izađu u susret. Kakvu god vrstu podrške očekujete, ne ustručavajte se da izgovorite naglas – ljudi oko vas će se potruditi da vam pomognu.

Blizanci

Energija Vodolije vlada sektorom sreće u vašem životu. U subotu 26. novembra s lakoćom ćete prepoznati šta bi trebalo da uradite da biste popravili situaciju na onim poljima na kojima ste do sada bili nezadovoljni.

Rak

Sreda 23. novembar za vas će biti dan sreće i radosti. Sve ono o čemu ste razmišljali u prethodnom periodu sada ćete moći da realizujete.

Lav

Mlad mesec u Strelcu 23. novembra stavlja u fokus način na koji komunicirate. Imate priliku za novi početak i ako budete jasno i glasno izgovorili ono što priželjkujete, privući ćete srećne okolnosti.

Devica

U sredu 23. novembra imate šansu da situaciju u porodičnom okruženju konačno promenite nabolje.To će vas oraspoložiti i dati vam snagu da zablistate i na drugim poljima.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare