„ĆAO RASTO, NISI NAM POTREBAN“ Ana Nikolić u ratu sa bivšim, šokirala izjavom: „Tara, da li bi volela da imaš novog tatu?“

Pevačica Ana Nikolić već nedeljama je u ratu sa bivšim suprugom Stefanom Đurićem Rastom.

Ona ga je prvo optužila za izvesna zlodela koja je on njoj navodno učinio, a onda rekla kako je Rasta sitni narko-trafikant i veliki narko-konzument.

Ana se sada u svom intervjuu za televiziju „Pink“ prvo našalila da ima novog dečka, a onda otkrila kako je njena ćerkica Tara reagovala na njeno pitanje da li bi volela da ima novog tatu.

– Imam novog dečka. Ja pitam Taru „da li bi ti volela novog tatu?“ – našalila se Ana. 

– Ja bih volela da imam dvojicu očeva – tako mi je Tara odgovorila, nastavila je Ana.

– Ja se mislim „oo, ne“. Ćao, tata. Ne treba nam uopšte nijedan. Vidiš da funcionišemo odlično. To da li će se stišala bura između Raste i mene, zavisi od druge strane. Sada imperija uzvraća udarac – poručila je Ana Nikolić za „Pink“.

Da podsetimo, ekipa „Paparaco lova“, nedavno je uhvatila pevačicu Anu Nikolić sa ćerkom Tarom u gradu. Njih dve tada je pokupio taksi, a ono što je sve zabrinulo jeste Anino ponašanje.

Pevačica je pušila, pojačavala muziku u kolima do daske, dok je vozač nekoliko puta izlazio da joj kupuje potrepštine, a onda Ana legla i izbacila noge kroz prozor vozila.

Kada je izašla iz automobila Nikolićeva je bila bleda, bez šminke, izgledala je zbunjeno i nije nosila grudnjak, te joj se sve ocrtavalo

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare