SRPSKI FUDBALERI BLISTALI TOKOM PRVOG OBRAĆANJA IZ KATARA! Milinković-Savić i Mitrović govorili o RECEPTU za Brazil 

Defanzivac i golman Srbije, Stefan Mitrović i Vanja Milinković-Savić, govorili su na konferenciji za medije dan nakon dolaska u Katar.

Odličnog raspoloženja Mitrović i Milinković-Savićsu odgovarali na pitanja novinara pred prvi trening u državi u kojoj se održava Svetsko prvenstvo.

Iskusni defanzivac je najpre odgovorio na pitanje stranih novinara o podršci koja je stigla iz Rusije.

„Drago nam je što su uz nas, svako ko je na našoj strani je dobrodošao. Lepo je što je stigla podrška“, rekao je Mitrović.

On je potom govorio o Draganu Stojkoviću Piksiju na insistiranje novinara iz Brazila.

„On je neverovatan. Od prvog dana nam je doneo mentalitet, igrao je Svetsko prvenstvo i zna kako da preuzme na sebe pritisak. Jako je bitan za nas. Iskusan je i zna kako da nas vodi“.

Neće biti lako da se zaustavi napad Brazila u četvrtak.

„Znamo kakav kvalitet imaju, posebno u toj fazi terena, ali smo tokom kvalifikacija i Lige nacija kada je najteže da smo na visini zadatka. Definitivno recept postoji, daćemo sve od sebe. Šta Mister zacrta, uradićemo sve da plan sprovedemo u delo. Ne pretimo Brazilu, samo imamo veru u sebe. Vera je najvažnija, imamo je, a pravo na to nam daju rezultati i igre u poslednjih godinu i po dana. Znamo da možemo da se nosimo sa svima“.

Iskusni Mitrović se osvrnuo na reči legende Bore Milutinovića i njegove prognoze da Srbija ide u polufinale.

„Bora je velika legenda, nadam se da ćemo imati priliku da ga vidimo. Poštujemo njegove prognoze, ali se ne obaziremo na to, već na naš rad i kvalitet. Da budemo što spremniji“, zaključio je Mitrović.

Potom je reč dobio Vanja Milinković-Savić, golman „orlova“.

„Brazil je jedan od favorita na turniru, ima veoma kvalitetne igrače i vrhunske igrače. Svi znamo kakav kvalitet ima Brazil. Da li ima recepta? Pripremićemo se sa Misterom na najbolji mogući način. Ne pretimo nikom, došli smo da se borimo i verujem da će nas ispoštovati sreća. Ne obećavamo ništa više od borbe“, govorio je čuvar mreže o prvom rivalu naše reprezentacije.

Golman Torina je oduševljen činjenicom da se nalazi u Kataru.

„Uživam u svakom momentu, oseća se veličina Mundijala. Nisam znao šta da očekujem, ali sada treba da uživamo u ovim uslovima“, zaključio je Vanja Milinković-Savić.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare