SADRŽAJNI I ODLUČNI RAZGOVORI ZA BUDUĆNOST NAŠE ZEMLJE! Ovako je izgledala radna nedelja predsednika Vučića (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram nalogu „buducnostsrbijeav“ kako je izgledala njegova radna nedelja.

„Nedelju za nama obeležili su prijatelji Srbije – od ambasadora arapskih i afričkih zemalja sa kojima negujemo tradicionalno dobre odnose, do predstavnika 🇨🇳 kompanija koje posluju u našoj zemlji.

Ove nedelje sam ugostio i premijere Mađarske i Austrije, Orbana i Nehamera, ministra unutrašnjih poslova Angole Euženija Laborinju, osnivače i prijatelje Otvorenog Balkana – premijere Albanije, Severne Makedonije i Crne Gore Edija Ramu, Dimitra Kovačevskog i Dritana Abazovića i predsednika Veća ministara Bosne i Hercegovine Zorana Tegeltiju.

Svi susreti i razgovori bili su sadržajni i odlučni za budućnost naše zemlje, za čiju se bezbednost i ekonomski napredak neprestano borimo uprkos svim teškoćama. Nakon ispraćaja ambasadora prijateljske 🇬🇷, usledio je susret sa premijerom Micotakisom, sa kojim sam razmenio mišljenja o aktuelnoj situaciji u regionu. Posebno važne teme za Srbiju razmatrane su na konferenciji o obnovljivim izvorima energije, a nedelju sam završio gostovanjem na televiziji Prva, kako bih, pred put u Brisel, građane obavestio o svim pitanjima od značaja. Idemo dalje! Živela Srbija!“, napisao je predsednik na Instagramu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare