NEMA DILEME! Tajkunski medij sa svojim gazdom poručuje: Podržavamo Belivuka i Miljkovića protiv Vučića 

Tajkunski mediji koriste svaku priliku da udare na predsednika Srbije

Ludilo tajkunskih medija se ne smiruje! Novi napad na predsednika Srbije Aleksandra Vučića dolazi od strane tajkunskog medija “Nova S” i njegovog gazde koji još jednom otvoreno i bez trunke srama poručuju da podržavaju kriminalni klan Veljka Belivuka i Marka Miljkovića zvanog “Mesar” protiv predsednika Vučića i tu nema dileme.

Na tajkunskoj “Nova S” osvanuo je tekst o koreografiji navijača Partizana, gde se sa ponosom u prvi plan ističe vređanje predsednika Aleksandra Vučića, pod naslovom: “Grobari se opet ujedinili u vređanju Vučiča: Da li je “Bili piton” poruka za SNS režim”.


Oni su, zatim u tekstu na podmukao način provukli da su “posebno bili zanimljivi transparenti i koreografija tokom utakmice”, a evo na šta su konkretno mislili. Na sportskom događaju, utakmici Evrolige između Partizana i Makabija odigranoj u petak, pojavio se i transparent navijača crno-belih: “Stop francuskoj vojnoj operaciji Sky u Srbiji! Sloboda za grobare!”


Kako su objasnili u tekstu, ovako je glasila poruka koju su sa južne tribine poslali ljudi odani klanu Veljka Belivuka koji se nalazi pod optužnicom za teška krivična dela.

Ono što privlači pažnju jeste način na koji su napisali ceo tekst. Naime, u prvi plan su istakli vređanje predsednika i skandiranje protiv njega, a zatim su pisali o transparentu kojim su oni koji su, kako kažu tajkunski medij i njihov gazda biranim rečnikom, “odani” branili Belivuka i Miljkovića.

Naime, pristalice i advokati kriminalnog klana pokušavaju da opovrgnu “skaj” kao dokaz protiv njih, iako se u tim prepiskama jasno vide svi zločini za koje im se sudi, a promovišući sada ovaj transtaprent, pomenut medij se izgleda priklonio tim pristalicama i advokatima.

Na ovaj način, kako se čini, izgleda da su jedva čekali da pomenu uvrede na račun predsednika Vučića i jasno stave do znanja celoj Srbiji da podržavaju Marka Miljkovića i Veljka Belivuka.

Podsetimo, nakon što je svedok saradnik Srđan Lalić svedočio na suđenju kriminalnom klanu Veljka Belivuka i Marka Miljkovića priznao da su planirali ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića, tajkunski mediji nisu izgovorili jedno “izvini”, za sve laži, za svo negiranje i poricanje stvarnih pretnji, ali su zato prvi u vređaju predsnika Vučića koji se pod svim pritiscima bori za našu zemlju.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare