DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 19. NOVEMBAR! Strelčevima problemi sa NEKRETNINAMA, Škorpijama TROŠKOVI, a evo kome sledi NAPREDAK u LJUBAVI 

Pred nama je uzbudljiv astrološki dan, jer su Merkur i Venera ušli u vatreni znak Strelca, pa donose više radosti i optimizma

OVAN 

LJUBAV: Vaš ljubavni život će biti uzbudljiv i nestabilan. Sve će se srediti za koji dan pa nema razloga za brigu. POSAO: Imaćete problema u procesu rada, moguće zbog kvara na sredstvima za rad. ZDRAVLJE: Slabije.

BIK 

LJUBAV: Uznemiravaju vas sukobi, rasprave i bilo kakva disharmonija, a upravo s tim ćete se danas suočiti. POSAO: Moguće su manje promene u sferi karijere. ZDRAVLJE: Problem urogenitalnim sistemom.

BLIZANCI 

LJUBAV: Bićete otvoreni i komunikativni ali i previše skloni raspravljanju. Zbog toga ćete ući u neke nepotrebne sukobe. POSAO: Moguće je da ćete ući u partnerski posao ili raditi u oblasti obrazovanja. ZDRAVLJE: Kijavica.

RAK 

LJUBAV: Mogući su problemi u vezi zbog novca. Bilo da ga ima ili nema imaćete različite planove u vezi finansija. POSAO: Neracionalna ulaganja bi mogla da vam naprave rupu u budžetu. ZDRAVLJE: Prehlada.

LAV 

LJUBAV: Doživećete izvestan napredak u ovoj sferi iako i dalje ne možete očekivati da sve ide po planu i programu. POSAO: Uspeh u oblasti bankarstva ili pak rad za strance. ZDRAVLJE: Moguće srčane tegobe ako ste tome skloni.

DEVICA 

LJUBAV: Bićete zainteresovani za nove ljude i nove ljubavi. Ako ste već u vezi, možda ćete provesti više vremena sa prijateljima nego partnerom. POSAO: Uspeh u oblast privatnog biznisa. ZDRAVLJE: Aritmija.

VAGA 

LJUBAV: Srešćete nekoga novog ko će dovesti u pitanje sve što se dešava u vašem ljubavnom životu. POSAO: Radni elan će vam biti na visokom nivou, ali moguće je da ćete imati neke nerealne ciljeve. ZDRAVLJE: Preforsiraćete se.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Moguće je da ćete imati prilike da ostvarite kontakt sa nekim ko vam se dopada, zbog čega ćete biti dobro raspoloženi. POSAO: Možete imati neke nepredviđene troškove. ZDRAVLJE: Hronične tegobe.

STRELAC

LJUBAV: Imaćete problema da uspostavite harmoniju u svom ljubavnom životu. Vaš partner biti svađalački raspoložen/a. POSAO: Problemi u privatnom biznisu i u oblasti nekretnina. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC 

LJUBAV: Kretaćete se u većem društvu i moguća su nova poznanstva sa intrigantnim osobama. POSAO: Neko ili nešto će vam rušiti reputaciju, zbog čega treba još više da se potrudite pri radu. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

VODOLIJA 

LJUBAV: Moguće je da se danas ništa neće dešavati u vašem ljubavnom životu. Nećete imati prilike za ljubav. POSAO: Problem sa nadređenim osobama ili uniformisanim osobama. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RIBE 

LJUBAV: Može se disiti da vas okolnosti prinude da se razdvojite od partnera. POSAO: Poslovna situacija i klima će se popraviti, time ćete biti zadovoljni. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare