„SADA SAM PO PRVI PUT U ŽIVOTU SAMOHRANA MAJKA!“ Nikolina Pišek progovorila o teškoj situaciji, priznala kako se nosi sa svim!

Voditeljka Nikolina Pišek se trudi da posle smrti supruga Vidoja Ristovića nastavi da živi normalan život. Najpre se vratila svom novinarskom poslu, ali i brizi o ćerkama.

S obzirom na to da živi u Zagrebu, a poslom je vezana za Beograd, Pišekova ističe da je potrebna velika organizacija i žrtva, a na sve to, otežavajuća okolnost je što je samohrana majka.

– Organizacijski prilično umara i mnogo vremena konzumira. Uz to, sada sam po prvi put u životu samohrana majka u punom smislu te reči i to je zaista teško – ispričala je Pišek i dodala da se neprestano trudi da naslednice izvede na pravi put.

– Jednom sam uspela i ponovno ću, iako je sada u puno težim okolnostima i zahtevnije – kazala je Pišekova.

Podsetimo, Nikolina ima dve ćerke, sedmogodišnju Unu Sofiju , koju je dobila s pokojnim istoričarom umetnosti i Hanu, iz veze s novinarom Markom Cigojem.

Posle smrti supruga, Nikolina vodi medijske bitke sa svekrom, Vitorom Ristovićem, poznatijim kao Miša Grof, oko imovine.

– Nikolina je alava i gleda samo lični interes i novac. Verujem da će pokušati sve da otuđi, daće svom bratu ili nekome samo da Matea ne dobije. Ona je zlo i naopako! Ma ona je reinkarnacija jednog od koljača iz Jasenovca. Kao ucveljena, plače, a nosi cvetne haljine dok joj se muž nije ni ohladio – ispričao je Miša Grof.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare